X

Любопитни факти за шопинг терапията

12 август 2011 | CHARISMA

Понякога пазаруваме, защото ни трябва нещо конкретно. Друг път – защото това просто ни кара да се чувстваме добре… Ако шопинг терапията е вашето спасение от стреса, може би ще ви бъде интересно да научите любопитни факти за нея.

Better Conversion Than Any Other FX Vendor… And 50% Less Refunds!!!

Последователите на шопинг терапията обичат да се гушват в леглото с последния моден каталог, който повечето от нас биха изхвърлили. Рекламните брошури са едно приятно четиво, което ги пренася в света на мечтите.

Няма да ви изненадаме, като ви кажем, че шопинг маниаците винаги са в час какво къде се предлага и кои са актуалните промоции. Все пак терапията трябва да се поддържа!

Много от хората, които харесват шопинг терапията най-често се мотивират от желанието да зарадват любимите си хора.

При шопинг терапията хората много често купуват неща, които не им трябват в момента, много на брой дребни неща, малки подаръци, които им помагат да се справят със скуката и отекчението.

Шопингът няма нищо общо с пазаруването!

Противно на разпространеното мнение не само жените практикуват шопинг терапия. Представителите на силния пол също обичат да пръскат пари, за да борят стреса, но покупките им често са техника, подаръци за любимата жена и екстри за автомобила.

Само жените обаче изпитват и чувство за власт освен удоволствие от възможността да излязат и да си купят това, което искат.

Хората, склонни към практикуване на шопинг терапия, изразяват и творческите си нагласи в пазаруването. Те си купуват дрехи не само, за да има какво да носят, но и за да покажат колко са креативни. Жените експериментират с цветове и комбинации, а мъжете често се впускат в неизпробвани джаджи.

Шопинг терапията е висша форма на самоуважение и грижа за собственото душевно здраве.

Шопингът е израз на въображение, но и на вашия уникален вкус. Отвъд първичните нужди, покупките, направени при шопинг терапия, демонстрират и нуждата от себеутвърждаване.

Шопингът не е занимание самотно. Той позволява на жените да прекарват приятно времето си заедно. Според някои изследвания, жените, които пазаруват с приятелки, прекарват средно по 8 минути в магазините. За сравнение, когато пазаруващата двойка е смесена, времето пада наполовина – до 4 минути.

В Сердика Център умеем не само да ви предложим неща за пазаруване, но и да превърнем пазаруването в награда, забавление и приятно прекарване на свободното време – съвършеният микс за провеждане на шопинг терапия. Само през август, всеки, който пазарува над 25 лв., ще получи освежаваща лиМолнада. Ако пък пазарувате над 50 лв., имате шанса да спечелите екскурзия до приятна и изненадваща дестинация – всеки месец. И това ако не е причина да се усмихнем!

Коментари

коментари

Оставете коментар

193 1

*

Последни коментари | 1 коментара

  1. Мария Б.

    Хехе, изненадана съм, че шопингът носи чувство за власт..