X

Вечерен грим в 3 стъпки с Wycon Cosmetics

17 февруари 2016 | CHARISMA

1: Основата

Базата

Първото и най-важно нещо за блестящо излъчване, след като почистите добре лицето, е подходящата основа, а именно база за грим. Тя е идеална за коригиране на кожата и подобряване покритието и плътността на грима.

Ще ви разкрием една малка тайна 🙂 Добре нанесената база за грим придава на кожата гладък и полиран вид.

1

 

***Продуктът не съдържа парабени.

 

Втората кожа – перфектният фон дьо тен

След основата нанасяме иновативен фон дьо тен, който се слива с кожата като серум, коригира несъвършенствата и придава равомерен и сияен тен.

2

 

Пудра за издръжливост

Ако ви предстои дълъг ден, е добре да нанесете матираща прозрачна пудра, идеална за всички типове кожа, която има за цел да фиксира грима максимално дълго.

3

 

2: Контурите на лицето

Wycon Cosmetics съветва да използвате контуриращи продукти, които придават цвят на загар, със специална формула за незабавно усещане за свежест и блясък. Най-хубавото е, че те са подходящи за всеки тип кожа.

 

kontur

 

3: Магнетичният поглед

 

Веждите

Няма как да пропуснем веждите, които в последно време са на фокус. Представяме ви гел за вежди с прецизен апликатор, който очертава и оформя за естествен резултат.

9

 

Мус сенки за очи

Като говорим за подчертаване на очите, ви предлагаме мус сенки за очи с металически отражения дължащи се на наличието на перли. Бляскавият и светъл цвят върху клепачите се разнася лесно, оставяйки тънък и копринен филм, който трае през целия ден без необходимост от поправяне.

5

 

Перлени нюанси

А защо не опитате и сенки, богати на бляскави пигменти и перли,позволяващи както сухо, така и мокро нанасяне за по-интезивен цвят.

Матови сенки за очи.

4

Очната линия

Най-класическият начин да подчертаете очите е с очна линия със супер интензивен цвят и дълготрайност.

 

7

 

Миглите

Най-важната част е иновативната спирала, която придава обем на миглите благодарение на комбинацията между богата и наситена текстура и иновативна четка с еластомер, която улавя и най-малките мигли.

 8

 

За дамите, които искат да заблестят с колосално обемни и оформени мигли, препоръчваме да опитат изкуствените мигли от Wycon Cosmetics.

10

 

 

Едно, две, три… бляскавото преобразяване е на лице 🙂

Открийте Wycon Cosmetics в Сердика Център, ниво -1

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

515 0

*