X

Какво да облека в новогодишната нощ?!

23 декември 2011 | CHIC

Ако този въпрос съвсем естествено се появява и във вашите мисли, значи сте на правилното място.

Всяка дама иска да бъде бляскава и неотразима винаги, но особено в празничните вечери. Ултра модерен, дързък, предизвикателен, строго

viagra without a prescription

делови – какъвто и тоалет да изберете, най-важното е да се чувствате комфортно, за да прекарате незабравими часове в посрещане на новата година.

Ако още не сте решили как ще се нагласите за празниците, вижте специалното ни видео, в което нашата приятелка блогърката Яна Герова обиколи Сердика Център вместо вас и избра интересни и предложения за новогодишната вечер.

Ще си позволим само да ви подскажем, че е добре да подберете тоалет, който наистина ви харесва и нямате никакви задръжки да го облечете – дрехи, които ви носят много настроение и ви карат да сияете. Забравете за експериментите поне тази вечер и не забравяйте, че най-важните ви аксесоари са усмивката и блясъкът в очите.

А ако пък още не сте избрали подаръци за близките си хора, без паника! В магазините на Сердика Център има десетки предложения – една обиколна при нас и ще решите с какво да ги зарадвате. Вижте новото ни видео – част от предаването „Преди обед“ по bTV.

Коментари

коментари

Оставете коментар

60 0

*