X

Топ 5 причини да пазаруваш по време на разпродажби

19 юли 2012 | CHIC

Сигурно не може да се сетите и за една причина да не пазарувате по време на намаленията. Но пък има хиляди причини да го направите.

Ако обаче ви трябва още малко мотивация да си купите нещо от изобилието намалени стоки, които може да откриете и в Сердика Център в момента, ето нашите топ 5 причини за това защо обичаме да пазаруваме по време на разпродажби…

1. Мечтите се сбъдват
По време на разпродажбите може да си купите стоки, които иначе не бихте си позволили. Скъпите марки стават достъпни, немислимите тоалети вече са на една ръка разстояние. Именно при сезонните намаления, особено ако не следвате безусловно модните тенденции, може да си закупите дрехи, обувки и аксесоари и за догодина.

2. Пазаруването като шопинг терапия
Дамите познават този метод на възстановяване много добре – пазаруването като начин за отърсване от проблемите. Тази релаксация обаче може да се окаже твърде скъпа, ако се увлечете и забравите колко точно поема бюджетът ви. Пазаруването по време на разпродажба е чудесен много по-евтин начин за провеждане на шопинг терапия, без обичайните финансови последици.

3. Решение с един поглед
Толкова много неща може да ви изкушат по време на намаления, че взимате решение светкавично. Понякога дори не пробвате тениските или полите, на които хвърляте око, нали? Хубавата страна на тези импулсивни решения е, че пазаруването в сезона на намаленията пести ужасно много време, което е по-добре да прекарате на плажа или в парка.

4. Повече пари за почивка
Обикновено намаленията съвпадат и с желанието да почиваме – дали през зимата или през лятото. Ако се отправяте към плажовете през следващите седмици, може да се сдобиете с цял нов летен гардероб на половин цена благодарение на страхотните летни намаления. Какво по-хубаво от това да успееш да закупиш любимите си тоалети, без това да се отрази драстично на бюджета за лятното приключение?

5. Към нови територии
Със сигурност намаленията могат да ви поканят да прекрачите прага на магазини, които обикновено подминавате и да експериментирате с брандове, които досега сте смятали за твърде екстравагантни и като цена и като имидж. Едва ли има по-добро време да се поглезите и да завоювате нови модни територии от сезона на намаленията…

Намаленията при нас в момента са във вихъра си и имате всички условия да направите успешен тур на топ модните дестинации в Сердика Център…

Коментари

коментари

Оставете коментар

41 0

*