X

Кежуал стил вдъхновен от денима

3 април 2017 | CHIC
денима

by Милена Витанова

Началото на април вече осезаемо се усеща цялата слънчева прелест на пролетта и усилената ни настойчивост да покажем новите си придобивки за сезона. Като започнем от денима!

Едва ли има по-експлоатирана дреха през пролетта от лекия удобен деним. Най-хубавото нещо за тази дреха, освен нейната вменяемост във всеки стил и гардероб е, че инвестицията винаги си заслужава.
Във визията, която избрах да те вдъхнови за начало на седмицата, модерното докосване на денима стои страхотно в съчетание с лежерна риза с романтични елементи и интересни кецове.

денима
денима

Цветният открояващ се топ (потник, блуза, тениска) е нещо наистина задължително за пролетта. То може да бъде една нестандартна и много добра алтернатива на черния класически топ или тениска.
Свежа игра на цветове и нюанси от меки тонове сред моделите на Pepe Jeans са предложенията за дамите и момичетата с артистичен дух, които не се страхуват да изразят себе си. С лек сладникав подтекст това предложение за пролетна комбинация ви подканя да се облечете в цветове и свежарски да крачите по градските улици.
денима
денима

Най-сигурният начин да изживееш слънчевите емоции на сезона е да заложиш на модните оферти на Pepe Jeans London, представени в магазин Fusion.
денима

Не забравяй, че все още може да участваш в модната игра, организирана от Global Brands и магазин Fusion. Единственото, което трябва да направиш е да развихриш въображението си с най-красивите дрехи от магазин Fusion в Сердика Център и да заснемеш красиво selfie с аутфит, което да качиш във Facebook и Instagram с хаштаг #fusionable.

денима
Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

309 0

*