X

Обратно на училище с новата колекция на LC WAIKIKI

18 август 2017 | CHIC
LC WAIKIKI

Моделите от колекцията носят радост на учениците, позволявайки им да се чувстват удобно през училищния ден, подчертавайки стила им. Принтовете отново са акцент, внасящ допълнителна увереност в ученическия живот.

 С края на лятото започва и трепетната подготовка за новата учебна година. С колекцията си “Обратно на училище” LC WAIKIKI предлага на всички, готови да се завърнат в класната стая след лятната ваканция, голямо разнообразие от модели, с които да се чувстват удобно, модерно, различно и да изявят стила си.
В колекцията се открояват модели, в които доминират червеното – цветът на силата и енергията, зеленото – цветът на мира и доверието, в съчетание с карирани ризи, камуфлажни дрехи и пуловери с интересни принтове.


И докато при момчетата тениските с якичка, които са предимно в бяло – цветът на благородството, се превърнаха в тенденция, то момичетата ще могат да избират между ленени панталони и различни модели поли, съчетани с черно и бежово, които ще формират стила им за сезона. Момчетата ще изпъкнат с модерния дизайн на колекцията, който отговаря на всички очаквания – на тези, предпочитащи спортния стил, и на останалите, придържащи се към класиката.


Тази година, с колекцията “Обратно на училище”, LC WAIKIKI предлага голям избор от панталони, ризи и пуловери в модерни и любими цветове, предназначени за най-забавните учебни дни на момчетата. Разнообразие от още по-цветни модели, тениски, жилетки, така необходими за училищните дни, очакват и момичетата, съчетани с различни аксесоари, които ще внесат допълнителна свежест във външния им вид.
Колекцията “Обратно на училище” е вече налична в магазина на LC WAIKIKI в Сердика Център.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

952 0

*