X

Преобразяване с Grazia Chic Days

24 април 2017 | CHIC

by FriChic

Тази година имах удоволствието да стъпя на „зеления килим“ по време на събитието Grazia Chic Days, което беше организирано от списание Grazia и Сердика Център. Още през първия ден, заедно с десетки почитателки на модата (изпълнили условията за участие в събитието) и с чаша шампанско в ръка бях поглезена от екипа с професионален грим и прическа.

Беше истинско удоволствие отново да се доверя на опита на Августина Маркова – Тути, за да сглобим подходяща визия в тон с актуалните тенденции. Вниманието ми беше грабнато веднага от полата туту и въображението ми се развихри за една по-бунтарска визия от ерата на лошото момиче Мадона. По принцип рядко прекалявам с аксесоарите, но този път Августина успя да ме убеди, че напластяването на различни бижута ще придаде завършеност на тоалета. А за оформяне на силуета се спряхме на нашумял през последните няколко сезона модел – яке бомбър със закачливи апликации.

Крайната визия е нещо много нетипично за мен, но ме накара да се почувствам, като истинско момиче от корица, което всъщност е и концепцията на това събитие. Това преживяване затвърди в мен убеждението, че трябва да сме смели в посланията, които закодирваме, чрез дрехите. Интуитивно те ни карат да се чувстваме добре, а красотата винаги идва отвътре.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

208 0

*