X

Разцъфнали есенни флорали

12 септември 2017 | CHIC

by Mimi’s Fashion Moments

Един от основните горещи акценти, които ще виждаме този сезон в стрийт визиите са ярки цветове и есенни флорални принтове разцъфнали върху всеки елемент от гардероба на дамите. Новият сезон идва с усещане за елегантност, но и за еклектична лекота.

Флоралната открояваща се рокля е нещо наистина задължително, както за пролетния, така и за есенния гардероб. Тези дрехи са една нестандартна и много добра алтернатива на монохромните съчетания от пола и риза. 

Поради нестихващия интерес към флоралите, в новата колекция на Orsay забелязах множество модели с разцъфнали цветя, в различна кройки и цветове. Роклите с флорали в цвят горчица или в тъмно синьо са истински хит в магазина. Едва ли има по-експлоатиран принт през есента от цветята, ако не броим анималистичния принт, който отново е във вихъра си.

 

Свежа игра на цветове и нюанси от меки тонове е предложението ми за ежедневна визия , по-скоро за  дамите и момичетата с артистичен дух, които не се страхуват да изразят себе си. С лек сладникав подтекст, може би идващ от формата на ръкава, това предложение от ефирна есенна рокля, комбинирана с удобни сини дънки  и обувки на ток, те подканя да крачиш уверено и с усмивка по градските улици, дори и в по-студените дни.

Комбинирай тренда с всичко от бяла тениска и деним, до кожено яке, кецове и интересни аксесоари.

Не забравяй аксесоарите! Нежните заявки под формата на цветя винаги са плюс! Лятото си отива, но чрез флоралните принтове и мотиви психически се стараем да запазим емоцията от него и така да го удължим възможно най-дълго. Есенните цветя по аксесоарите ни са идеалният начин да изпратим лятото и да се насладим на падащите листа.

Най-сигурният начин да изживееш слънчевите емоции на сезона е да заложиш на модните оферти в Сердика Център.

 Визия:

Рокля Orsay A/W ’17

Чанта Orsay A/W ’17

Деним H&M A/W ’17

Обувки 5th Avenue от магазин DEICHMANN A/W ’17

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

320 0

*