X

Andrews/ Spring/Summer 2017 Collection

29 май 2017 | CHIC

Вдъхновение за сезон пролет/лято 2017 е Куба с нейната екзотика и интригуваща противоречивост. Акцент е тюркоазената гама, която е топтренд за 2017 според институцията в цветовете – Pantone. Редуването на ретро и модерно е основна сюжетна линия, около която дизайнерите на Andrews/ създават креативни комбинации.

Active: Digital Wave
Колекцията Active пресъздава преливането на дигиталното и аналоговото в съвременната култура. Това е дизайн за поколението Z, отгледано с интернет, толерантно и реалистично, което търси радикална автентичност. Акценти в Digital Wave са силните графични елементи, асоциаците с електронната музика, New Wave културата и гейминга от 80-те. Цветовете са пречистени, брилянтни и наситени и инжектират освежаваща искряща енергия във визията.

Smart Satin Nights
Моделите в smart линията са в духа на 50-те с меки ретро силуети и функционали детайли. На дневен ред отново са панталоните с басти, тесните панталони с дължина над глезена, ризите с малки отворени яки, прибраните скъсени сака. Smart серията залага на комбинацията между светли пастелни тонове и по-тъмни нощни цветове. Дизайнерите импровизират с пищната карибска палитра и класически образи като палми и екзотични цветя.

Adventure: Encounter Culture
Серията Adventure среща градската култура с екзотиката на Карибите. Затихналото величие на Хавана, кубинската сърф култура и пищните тропически пейзажи носят вдъхновение за тази линия. Акцент е тюркоазът на океана и цветовете на екзотичните плодове в неочаквани съчетания.

Ceremony
Линията Ceremony представя най-високия клас облекла с безупречен силует и модерни дизайнерски детайли.
Business серията е обогатена с нови дизайнерски акценти, с които строгият дрескод придобива модерен характер. Акцент е луксозният сатенен блясък на материите.
Celebrating – специалната младежка линия на Andrews/, посветена на абитуриентите, придава trendy излъчване на официалното облекло. Моделите впечатляват с инвидидуален, разчупен стил, подкрепен с изискан лукс – идеалната комбинация за младите хора с вкус.


Новата колекция на Andrews/ отново е подчинена на концепцията Total Look, с която лесно се постига цялостна завършена визия.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

182 0

*