X

AQUAMARINE предизвиква женствеността

29 март 2017 | CHIC

Този сезон Aquamarine предизвиква женствеността

Замисляла ли си се, че ние, българските жени, имаме добрия късмет да живеем в свободна страна,в която имаме право да изберем и придобием образование, да имаме собствен автомобил, да ръководим компания, да основем собствено дружество, да се омъжим и разведем, да дадем живот и да се завърнем на работното място само година и половина след това, да изпием питие с приятелки или да щуреем до зори в летен пиано бар… Защото само на 1500 км източно от тук нещата са доста различни.

Разбира се тази свобода, която не бихме сменили за нищо на света, носи и известни негативи. Българката е работеща жена, майка,любима и домакиня. Тя приготвя закуска, полага грижи за безупречния си външен вид, шофира, води детето на училище, паркира, отива на работа, гради кариера, преследва срокове, предава проекти, преговаря с мъже, пазарува за вкъщи, взима детето от училище, шофира, приготвя вечеря, целува чело за лека нощ, доработва изостаналото от деня, планира семейната почивка и поспива малко… В други житейски ситуации,поради някакви причини, тя дори върви по този път съвсем сама – с вдигнатата брадичка,за да не буди съжаление, на разведена жена. И да, българската жена стои равностойно рамо до рамо до всеки представител на силния пол. Тя е силна и способна, свикнала е да не получава често цветя, няма време да плаче и бързо сменя крушка.

Този сезон колекцията на AQUAMARINE shoes е вдъхновена от женското начало и брандът поставя за цел пред себе си да напомни на Евите и техните партньори,че жената е нежна, крехка и носи фина душа. Тя е най-истинска и прекрасна,когато е женствена.

AQUAMARINE апелира да извадите на показ своята женственост, деликатност и емоции като изберете нежни цветове – пудра, розово злато, сребро, бебешко синьо и фини линии – обувки на изящни токчета, пантофки -балерини в мек велур и панделка около глезена, леки обувки в розово с отблясъци и аксесоар с фини перли, сандали с камъчета, еспадрили с цветя, сандали с плетени платформи и с кокетни каишки около глезена и обувки тип „Оксфорд“, като никога досега – три изящни цвята – бял, кожа и златно. Чантите този сезон са също толкова романтични – пастелни цветове, старо злато, пъстри дръжки и нежни аксесоари.

AQUAMARINE те предизвиква : сложи нотки нежност в облеклото си и бъдете женствени – точно като розови листа. Поглези се и позволи да се погрижат и за теб – ти го заслужаваш. Цялата колекция на бранда можете да разгледаш в магазина им в Сердика Център


Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

220 0

*