X

DEICHMANN – тенденции при обувките

30 март 2017 | CHIC
DEICHMANN

Deichmann България има удоволствието да ти представи новите тенденции при обувките за сезон пролет/лято 2017

Модни тенденции ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2017

Да започнем с най-важното: Модното лято 2017 със сигурност няма да е скучно! 80-те, неоновите цветове и блузите с надписи тип плакати изживяват своето голямо модно завръщане, широките колани, подчертаващи талията акцентират на женствеността, а спорните outdoor- детайли разчупват консервативния облик на гардероба ти. Освен това, актуални ще бъдат и цветята, райетата, карето Виши, блестящите пайети в ежедневната мода, както и панталоните с по-къси крачоли.

В преходния сезон сникърите и гуменките без връзки имат запазено място в шкафа за обувки. Сникърите отдавна вече се приемат не само като обувки за свободното време. Те намериха своето място и в офиса и могат да се носят по всякакви поводи. Особено модерни ще са златисто-розовите варианти.

През лятото за удобството на твоите крака ще се погрижат еспадрилите – многоцветни и пъстри с различни декорации. Сред летните модни акценти са и леките сандали – с масивен или клиновиден ток, с дебела подметка, съвсем равни и комфортни или пък с връзки около глезена.

Защото обичаме обувките.
Под това мото ти представяме най-красивите модели от актуалните тенденции…

А ето и детските тенденции


Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

289 0

*