X

Grazia Chic Days Vol. 2

7 април 2017 | CHIC
Grazia

by Милена Витанова

Посрещаме топлите дни свежи, чувствени, спонтанни и приятно преобразени с креативни визии, които ще вкарат всеки в ритъма на актуалния моден пулс само чрез няколко стъпки на Grazia Chic Days.

Grazia

Най-вероятно, ако следиш социалните канали на личния ми блог и този на Сердика Център, си виждал някои от тези снимки, но днес публикувам повече информация за събитието Grazia Chic Days и това, което ми се случи миналия уикенд…

Както миналата година, така и тази събитието Grazia Chic Days „разцъфтя“ в Сердика Център на етаж -1.
Организирано от списание Grazia и Сердика Център, събитието събра много почитатели на модата и стайлинга още първия уикенд.

Всички почитателки на модата /изпълнили условията за участие в събитието/ имаха възможността да се трансформират и да се почувстват специални като момичета от корица на модно издание. Трансформацията на луксозния шик в постижимо и достъпно понятие – е в основата на концепцията на събитието.
През първия Chic Days уикенд имах приятната възможност да бъда отново специален гост на събитието и да бъда преобразена с нов стайлинг в професионална фотосесия / в стил корица на Grazia/.
Отново се доверих на страхотната Августина Маркова – Тути като стилист, която ме извади от зоната ми на комфорт и ме преобрази от глава до пети.

ВИЗИЯ:

Аз съм мечтателка и затова изборът на визия бе в розовата гама. Този цвят е интуитивен и показва нежността и добротата си със своята емпатия и чувствителност. В цветната психология розовото е позитивен цвят, изпълващ с топли и успокоителни чувства. Влюбих се в прекрасния костюм на PATRIZIA PEPE още щом го видях. Специфичният му розов оттенък може да насити пролетната енергия върху всеки, който го носи. Изключително модерен, женствен и неочакван в силует следващ плавните извивки на тялото. Много рядко може да ме забележиш да нося костюм. Още по-рядко може да ме видиш с прибрана косата на опашка или кок, предпочитам я свободно падаща на раменете ми, но този път коафьорите ме изненадаха като вплетоха малко плитки във висок кок.
Надявам се, визията ми да ти допадне и ако имаш желание да се присъединиш към събитието този уикенд.


Стайлинг :
Августина Маркова – Тути

Панталон, сако, чантаPATRIZIA PEPE,
потникTWIN SET, пръстени, колие и обеци от Folli Follie

ГримMax Factor Bulgaria

Фотограф :
Георги Казаков

УСЛОВИЯ:

Право на участие в събитието имат всички физически лица на възраст над 18 години, с изключение на служителите на Организатора, както и всички трети лица, заети с дейности, свързани с реализацията, осигуряването или
администрирането на Услугите и членове на техните семейства /включително, но не само ЕЦЕ Проектмениджмънт България ЕООД, Брокс Вижън ЕАД, Атика Ева АД и ДДБ София ООД, както и членове на техните семейства/, пазарували в магазините, обозначени със стикер “CHIC SHOPS” на територията на Сердика Център София, на следните дати: 31.03.
2017г., 01.04. 2017г., 02.04. 2017г., 07.04. 2017г., 08.04. 2017г., 09.04.2017г.

НАГРАДА:

Експертно жури от стилисти и модни редактори на Grazia ще определи измежду три корици събрали най-много гласове от читатели във Фейсбук – корицата победител, която ще спечели интервю на страниците на списание Grazia . А нейната подгласничка ще бъде корица на Look Book на Сердика Център.

Не пропускай възможността да се преобразиш в корица на сп. GRAZIA. Направи го този уикенд от 14:00 до 21:00 часа на етаж -1.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

360 0

*