X

IPANEMA от PINKO

11 април 2017 | CHIC
IPANEMA

IPANEMA е едно цветно приключение на PINKO, вдъхновено от Карибите. Звездата тук е роклята: цветя и папагали, ананаси, пъстри и запомнящи се принтове – всички те ви потапят в типичната кубинска атмосфера.
PINKO поставя фокус и върху ултрамодерните материи като скуба. Това лято култовият цвят е жълтото: основен акцент в цялата колекция на бранда.
Неутралните и бледо розови нюанси се редуват с раирани плетива, създавайки един успешен mix and match.

Колекцията на PINKO те кара да се влюбиш от пръв поглед и да не можеш да откъснеш очи от нея за известно време. Примамва те да се забавляваш като комбинираш различни стилове и идеи. Еклектичен стил, миксове и комбинации. Едно женствено настроение на деня, което е съвсем естествено – бляскаво. Защото ако решите да „използвате“ модата, за да изразите себе си, ще осъзнаете, че всички жени PINKO притежават блясък. Винаги.

Цветовете са розово, наситено червено, нюанси на зелено и много жълто.
Нежна или динамична, но винаги удивителна и изненадваща: това е колекция пролет-лято 2017 на PINKO. Има изобилие от алюзии и вдъхновения, постоянно движещи се, динамични. Всеки модел следва вашето въображение и свобода, асоциации от мисли и чувство за настроение и забава. Въздейства ти много силно и винаги настроението е романтично: чантите LOVE (иконичната PINKO чанта), яркият милитъри стил с апликации от кристали, иконичните графични принтове от поп култура, женственост и блясък. Великолепна бродерия. Дантела. Анималистичен принт. Те всички са ключови елементи на PINKO, начин да подчертаем своята идентичност, да бъдем разпознаваеми, обичани и да се забавляваме. Един след друг в най-бляскавите модели.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

127 0

*