X

Лято 2011 – красиви на плажа и в крак с модните тенденции

7 юни 2011 | FASHION CALL

Лятото наближава и сигурно всяка от вас се замисля все повече за банския си костюм, който ще я направи неотразима на плажа. За да се потопите в лятната атмосфера, запознайте се с тенденциите в плажните облекла за 2011 г.

Бански

cialis

те са едно от малкото неща в облеклото ни, което се сменя всяка година. В края на сезона, когато страхотният ни бански костюм (и ние в него) вече присъства на достатъчен брой снимки във Facebook, е време да се замислим за нови удобни и още по-секси плажни одежди. И защото знаете, че освен от вас самите, приятелите ви ще се впечатлят и от банските ви, изборът им е особено важен.

Тази година модата в банските се отличава с изключителен дизайн и пищни аксесоари. Наблюдаваме бански в богата палитра от цветове, мотиви и материи. Вдъхновете се и създайте перфектния си уникален силует.

Дръзки идеи съвсем не липсват. Но целите бански костюми винаги са актуални. Тази година на мода са качествените цели бански, изрязани доста високо, които разкриват точно колкото трябва от крака около бедрото. Колани, дипли и сладки щампи добавят към летния ви външен вид визията на модерна дама. При банските правят впечатление високите талии, ненатрапчивите набори и дипли и малки чашки.

За да сте зашеметяващи и очарователни с новия си бански и ако решите да сте една идея по-дръзки, това лято няма да ви е трудно. Изрязаните бански още са на мода, така че добавете към колекцията си разкошен плетен на една кука или дълбоко изрязан бански в меки цветове, който показава тялото ви по най-добрия начин.


Не забравяйте, че банският костюм трябва да ви бъде преди всичко удобен и да гарантира, че се чувствате комфортно, независимо от факта, че разголвате тялото си. За да сте ослепителни на плажа или край басейна, изберете бански костюм, който не само отговаря на последната дума в модата, но и на вашия характер.

Желаем ви страхотно лято, изпълнено с много любов, слънце и емоции!

Коментари

коментари

Оставете коментар

43 1

*

Последни коментари | 1 коментара

  1. Таня

    Яки бански за страхотни мадами, само сега и диетите да спазим 😉