X

Моден пасаж за модни настроения

4 октомври 2011 | FASHION CALL

Есента е прекрасно време за промени. Вместо да се отдавате на есенни настроения обаче, ви каним на една вълнуваща игра с модата и стила.

За да сте винаги в крак с модата и да сте винаги различни, всяка седмица до 30 октомври, Мод

viagra

ният пасаж в Сердика Център ще ви предлага интересни идеи за новия сезон и ще ви вдъхнови да промените гардероба си.

В продължение на цял месец най-добрите стилисти ще ви инспирират с 20 нови стилови комбинации, за да преоткриете себе си. Ще ви предложим интересни идеи и решения, вдъхновени от най-новото в модата, като ви накараме да погледнете по нов начин към своя стил и да добавите нови щрихи към гардероба си. Затова Ниво 0 ще се оживи от страхотни специално аранжирани витрини между магазините на Zara и Peek&Cloppenburg на Ниво 0.

И още – всеки ще получи своя подарък LOOK BOOK Eсен-Зима, който разгръща 12-те основни модни тенденции, предложени в 96 различни комбинации от магазините на страхотните марки в Сердика Център – Furla, Weekend, Patrizia Pepe, Celyn b, BSB, Badoo, Reserved, Cropp Town, House, Benetton, Sisley, Palmers, Triumph, Celio, Karen Millen, GANT, Pietro Filipi, Alexandra, The Circle, TerraNova, Calliope, Peek & Cloppenburg, Humanic, Hogl Shoes, Deichmann, Porshe Design, Tally Weijl, LTB, Quiz и др.

Склонни ли сте да експериментирате с имиджа си? Гответе се за забавни предизвикателства и за есен на промени.

Коментари

коментари

Оставете коментар

35 2

*

Последни коментари | 2 коментара

  1. Сваровски

    А къде се намира Сердика Център.Относно LTB според мен това е марката. Страхотна колекция имат есен – зима тази година

  2. Laska Nenova

    Поздравления за блога!