X

Модни тенденции, лято 2011

14 юли 2011 | FASHION CALL

Лято 2011 дойде някак неусетно след поредицата студени дъждовни дни. Вече без колебание се разголваме и търсим прохлада в оскъдните тоалети.

Това лято една от силните тенденции са комбинираните тоалети и по-точно елегантн

ите гащеризони. Гащеризонът е абсолютният хит на сезона, подходящ е както за ежедневието, така и за по-официални случаи. Може да изберете сред шикозни тоалети както от леки материи като памук и лен, до по-ангажиращите сатенени и копринени варианти.

Звезди като Риана не пропускат да се нагласят по последен писък на модата и естествено привличат погледите на медиите.

Роклите това лято са в ефирни материи и нюанси близки до телесния, които създават усещането за лекота. Едва забележимите цветове са една от модните тенденции, които присъстват най-сериозно както на модния подиум, така и… по улиците на града. Изборът на тоалет от деликатни материи в приглушени нежни тонове като телесен, пепел от роза, корал или лавандула предлага елегантна и женствена алтернатива на ярките поп цветове от 80-те, които се опитват да доминират масовата мода.

Другият безкомпромисен хит не само в модата Oт котюр, но в ежедневните облекла, са комбинациите от стилни ризи и поли. Колкото и въздържани и скучни да ви изглеждат на пръв поглед такова предложение, тази тенденция(или мини тенденция, както някои модни анализатори я определят) набира все повече скорост сред най-ревностните последователи на модата това лято.

В противовес на унисекс модата, която заличава различията между половете в облеклото, това лято дамите ще бъде истински дами. Модните цветове са пастелните, които придават не само „бизнес“ вид и сериозност, но са идеални и за свободното време. На мода са леко клоширани кройки, които създават усещането за свобода.

И накрая, за горещите вечери забравете за малката черна рокля. Това лято ще премине под знака на малката бяла рокля. Във вариант с бродерия, английска дантела, ръчно везана или памучна – малката бяла рокля ще ви направи звездата на нощта.

Открийте разнообразието от прекрасни летни тоалети в нашите магазини! Следете намаленията и горещите оферти в Сердика Център и бъдете на върха на модните тенденции.

Коментари

коментари

Оставете коментар

207 4

*

Последни коментари | 4 коментара

 1. Gugi

  Време е да бъдем истински жени! 🙂

 2. Сердика Център

  @Равенство? С тази тема само искахме да покажем, че тази година женската визия е сериозно на мода – може да се каже, че се завръща тенденцията жените да бъдат крехки и нежни.

 3. Таня

  Много ми харесват тези гащеризони, доста практични и удобни са. Не знаех, че телесните цветове са така актуални, явно без да искам съм уцелила модата 🙂

 4. Равенство?

  В противовес на унисекс модата, която заличава различията между половете в облеклото, това лято дамите ще бъде истински дами. Модните цветове са пастелните, които придават не само “бизнес” вид и сериозност, но са идеални и за свободното време. На мода са леко клоширани кройки, които създават усещането за свобода.““ – Унисекс модата е нищо повече освен мъжки на вид неща, които жените носят без проблеми, тъй като обществото е приело всичко за тях като визия след 40-те години на 20 век.Не виждам какво заличава за мъжете, след като всичко се обръща на хомосексуализъм, ако мръднат дори малко от стереотипа, ако това не е двоен стандарт,незнам кое е.