X

Пролетно модно ревю в Сердика Център

22 март 2012 | FASHION CALL

Вярваме, че читателите в този блог се вълнуват силно от последните модни тенденции за Пролет-Лято 2012.

И понеже сме сигурни, че времето ви е по-скъпо, знаем колко хубаво би било за вас да направите обиколка на магазините в Сердика Център с един поглед и да прецените къде се крият вашите модни съкровища.

Едва ли може да си представите колко много труд и безсънни нощи предхождат едно модно ревю, но и какво е удоволствието да представиш на клиентите си най-доброто от това, което предлагаш. Затова вече втора година правим пролетно модно ревю, с което отваряме новия сезон. Тази година решихме ревюто в бяло и жълто – свежест, на която никой не може да устои.

И така, тръпнете да научите какви са най-горещите модни тенденции тази пролет и лято, нали? 🙂

Цветовете на модата през 2012 властват на воля Наситени в ярките нюанси на виолетово, оранжево, жълто и зелено – пренасят ви направо на морето и обещават още по-горещо лято. Тази година посрещаме топлите сезони, обгърнати от фини материи, в комбинации със забележителни цветове от една страна и меки неутрални тонове от друга. Принтовете разбира се също са тук, за да ни радват – дантели, флорални принтове, ресни и стелажи декорират структурата на дрехите.

Вечното бяло. Не само висшата мода се вдъхновява от белия цвят този сезон. През пролет-лято 2012 бялото завладява и градската мода. Ще го срещнете както при елегантните широки или силно вталени костюми, така и при женствените рокли с бродерии и дантела, или полупрозрачните фини ризи.

Хайде на море! Обичаните от всички райета в черно, синьо и бяло отново са тук. Въплъщават духа на Средиземноморието и са пропити с носталгия към буржоазния разкош на 60-те. Разбира се, червените акценти са задължителни.

Синьо лято. Ще се радваме на цветове в гамата от благородния тъмен оттенък на аквамарина, през нежните сиво-сини небесни нюанси и лазурно до електрическия блясък на тюркоаза, синият цвят безспорно владее палитрата на топлия сезон.

Флора, а не фауна. Пролет-лято 2012 е сезонът на цветята – моделите за топлото време са обагрени с разкошни цветни градини във всякакви вариации: от наивистични детски принтове, през щампите на живописни рисунки до реалистични изображения с почти фотографска точност.

Пастелните цветове. Сигурно ще бъдете изкушени от сладките и нежни карамелени оттенъци на розово, лазурно и небесно синьо, сочна праскова, лимоненожълто и свежа мента. А представете си и неустоимо нежно съчетание от тях.

Накарахме ли ви да мечтаете за лятото?

Коментари

коментари

Оставете коментар

37 0

*