X

Модни тенденции за 2012 г.

6 януари 2012 | FASHION CALL

Ето че и 2012 година дойде! И без да се готвим за края на света (обещаваме да не споменаваме този израз повече тази година), но пък вдъхновени от всеобщото настроение за това какво ще се случи през 2012, решихме и ние да погледнем в бъдещето. В бъдещ

Facebook Advertising Guide

ето на модните тенденции.

Модните специалисти обещават – 2012 година ще бъде годината на цветовете. Ярки лакове, червила, грим, коси… Цветни, шарени и закачливи ще бъдат и тоалетите. Дръзки комбинации, които не сте си и представяли. По отношение на прическите, ако имате дълга коса – връзвайте я. Палавите опашки ще са на мода тази година. Хем така ще разкриете и лицето си с закачлив ярък грим 😉

Омръзна ли ви от принтове?! Е и тази година модните специалисти предричат, че принтът ще владее модата. Искрящи, завихрени, животински, огромни цветя и флорални мотиви, геометрични фигури, техно мотиви – всякакви, тук са отново. Надяваме се, че само най-качествените хрумки ще влязат в ежедневната мода.

Ако е гарга – да е рошава, или нещо такова, казват дизайнерите тази година. Не просто ярки цветове ще диктуват облеклата, обувките и аксесоарите през следващите 12 месеца, а оранжевият и мандариновият цвят. Е, някои може да решат, че това е цвят на тиква, но ние мислим, че е доста шик. А на вас допада ли ви?

Какво още? Късият панталон прави крачка към розовото. Не е задължително това да ви се хареса и може би шефът ви не би ви насърчил да се явите в този вид в офиса но, но пък с подобни панталонки ще сте звездата на всяко парти.

От седмицата на модата разбрахме и нещо много важно – пастелните цветове са вечни и без съмнение придават страхотен чар на дамите. Тази пролет на мода ще са нежните приглушени нюанси на материите, които сякаш не докосват тялото ви, а го целуват.

А какво ще кажете за пастелни цветове в комбинация с изящен принт? Може би това ще ви изкуши…


Накрая, но не по значение, модните гурута предричат популярност и на жакетите с къс набор към талията. Няма нищо по-секси в тоалета на една дама, който подчертава прекрасната й талия.

Очаква ни една страхотна шарена година в модата. Какво ще кажете – ще прегърнете ли цветовете така смело и вие?

Коментари

коментари

Оставете коментар

105 7

*

Последни коментари | 7 коментара

 1. Сердика Център

  Юлия, не е задължително да възприемате абсолютно всички модни тенденции. В крайна сметка именно улицата е мястото, където се вижда дали висшата мода има бъдеще.

 2. Юлия

  Ако продължава така ще взема и аз да пронося дрехи на цветенца 🙂 Обичам ярките цветове, ама някои принтове ми идват в повече … засега… до лятото кой знае какво ще е…

 3. Деница Илиева

  Ще има интересни работи тази пролет, предвкусвам го 🙂

 4. Светла Илиева

  Попаднах тук, търйсейки дрехи с цветни принтове. Много се радвам, че и тази година те ще определят тенденциите, щото са супер живи и секси.

 5. Тамара Христо

  Приятни неща ни очакват в модата тази година. Дано и в Сердика дойдат много хубави дрешки от световния подиум

 6. Деница Илиева

  Никак не са стряскащи тенденциите за тази година. Ако това е haute couture, здраве му кажи. Допадат ми флораните принтове и предполагам, че това ще нося най-често тази година.

 7. Таня

  Интересни тенденции. Обичам цветовете, така че добре ще ми дойде Годината на дракона с тези ярки багри 🙂