X

Как да се подготвим за пътешествия

20 декември 2016 | FASHION CALL
пътешествия

„Екипировка“ за твоя багаж по време на пътешествия от Carpisa

Всеки от нас вече трескаво планира как да прекара дните отпуска, които му се събират около празниците. Дали ще посети близки и роднини в друг град или държава. Дали ще отпътува за заснежен ски курорт или пък ще избяга от студа и ще потегли за топла екзотична дестинация. Важно е да намерим това, което ще направи нашите пътешествия по-приятни.

Тук сме ти подбрали селекция продукти от Carpisa, които ние бихме сложили в нашия багаж.
Номер едно е калъф за куфар – на всеки от нас му се е случвало да изпадне в ситуация, където след много подмятания по летища, гари и автогари багажът му пристига счупен, надран и като цяло в далеч незавидно състояние. Затова този аксесоар, наличен в различни цветове и размери винаги ще ти е от полза.

пътешествия

Номер две – катинар с код. Винаги ще ти е от полза. Ако носиш нещо ценно в багажа си, предпочиташ да не се разделяш с него на някое летище. Този стилен катинар, наличен в няколко цвята ще направи куфара или чантата ти по-открояващи се. Също така и ще предпази съдържанието им от зложелатели.

пътешествия

А ето и номер три MUST-HAVE елемент за пътешествия. Това е колан за багаж. Нека си признаем, случвало ни се е да препълним куфара и да трябва да скачаме отгоре му, за да успеем да го затворим. За да не трябва да седиш и да се чудиш дали циповете и катинарите ще издържат или той ще е експлодира и ще трябва да събираш бельото си от различни части на багажната лента, то най-добре е да го подсигуриш допълнително. Сега вече можеш да сложиш още няколко подаръка вътре – е ще трябва да седнеш отгоре му, за да го затвориш, но пък поне после няма да го мислиш.

пътешествия

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

236 0

*