X

Индивидуалността на аксесоарите

21 април 2017 | FASHION CALL
аксесоарите

by FriChic

Ще издам една малка тайна – обожавам да правя мъжки стайлинг и най-вече комбинирани визии. Любимото предизвикателство е да намеря и поставя тънка нишка, която да свързва двама човека, чрез тоалетите. Може да не е задължително цвят, кройка или дори стилово съответствие на тоалети. Днес става въпрос за рапорт (хармония) на аксесоарите, индивудиални решения за всеки един, но с обща характеристика: да слага цветова рамка на тоалета.

аксесоарите

За края на седмицата заложих на спортно-елегантна визия за Иван, като „подмених“, задължителните за офиса риза и мокасини, с тениска и кецове. Това е трик, който дава възможност на почти всеки официален панталон и сако да бъдат носени извън строгата бизнес визия. Кежуал нотката се допълва с подгъване на ръкавите и крачолите.

За себе си реших да обърна нещата от сряда и да превърна тази прекрасна макси рокля в асиметричен топ. Тази феерична дреха зарежда с емоция. Има нещо магическо и олекотяващо в това, да усетиш нежния полъх на пролетта в дреха, което ни напомня, че животът е динамичен и никога не спира.

ИВАН е облечен с:
панталонCarducci
тенискаLee Cooper
обувкиLee Cooper
сакоLee Cooper
очилаRayBan от Grand Optics

ИВЕЛИНА е облечена с:
панталонTwinset
рокляTwinset
обувкиTwinset
очилаRayBan от Grand Optics

снимки и грим: Nane Photography за frichic.com

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

283 0

*