X

Неаполитанска Афера

13 юни 2017 | FASHION CALL

by Frichic

Италианската модна естетика са силно разпознаваеми и уважавани по целия свят. Тя е синоним на изисканост, безкомпромисно качество, индивидуалност и безгрижен чар. Неаполският стил е в сърцето на италианските модни традиции, силно повлиян от промените през 50те години: цветове, секси кройки и ярко червено червило за жените и традиционни кройки, азурни цветове и леки материи за мъжете.

Ето и моето предложение за мъжка и женска визия, силно повлияни от живота в Неапол. За посещение на най-старата опера в Европа или на някои от многобройните арт галерии, за разходка из ботаническата градина и за аперативо под белите беседки на плажната ивица.

Цветовата гама е повлияна от обагрения от залеза хоризонт със спиращия дъха изглед към Везувий и остров Капри. Обувките са удобни за дълги разходки по стръмните павирани улици. Чантата е през рамо, за да са свободни ръцете да се наслаждават на среднощно джелато с кедрови ядки и сусам или парче пица на крак (нашата любима е Наполетана Маринара, приготвена с пресни домати от склоновете на Везувии). Връхната дреха е задължителна за самолета и нощния морски бриз – за нея романтична дантела; за него традиционно неаполитанско сако. Очилата са за разкош и загадъчност, за да се взираме в азурния бряг и да мечтаем.

Иван е облечен с:
риза, сако, панталон, папионка и обувки: Carducci
очила: от Grand Optics
куфар: Carpisa

Ивелина е облечена с:
рокля: Twinset
блуза: Pinko
обувки, чанта и пухкав аксесоар: Aquamarine
очила: Ray Ban от Grand Optics
куфар: Carpisa

снимки и грим: Nane Photography за frichic.com

Разгледай още неустоими предложения в новия SUMMER BOOK на Сердика Център.
Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

263 0

*