X

Невъзможните комбинации…

14 юни 2017 | FASHION CALL

…или как мигновено да освежим стила си през лятото

by Style Inspiratrice

Темата за невъзможните комбинации винаги е привличала вниманието ми. Кои всъщност са тези комбинации? Преди време наричат така съчетания от цветове, които са се възприемали като неподходящи, неправилни и невъзможни за съчетаване. След това се появява великият Ив Сен Лоран и показва, че такива комбинации са напълно възможни и изглеждат изключително добре заедно. Днес, заедно със Сердика Център, ще ти разкажа за две такива комбинации, а именно: червено и розово и синьо и черно!


Когато съчетаваме т. нар. нетипични (и невъзможни) комбинации, ние мигновено променяме, освежаваме стила си по ярък и същевременно неуловим начин. Сигурна съм, че ти се е случвало да видиш някого и да останеш силно впечатлена от вида му, без да знаеш защо точно. Това е магията на стила, както и правилното боравене с цветовете.

комбинации
Двете палитри са много благодатни и отиват на всеки, като е важно да се подберат добре правилните нюанси на съответните цветове. Червено и розово са чудесни за дневна визия – в града или на почивка, а синьо и черно са подходящи за по-консервативна, корпоративна среда, както и за вечерни събития.
В моя случай заложих на по-неформални комбинации, които позволяват най-различни стайлинги, ако заменим някой от елементите спрямо съответната ситуация.

 Червено-розовата визия се състои от пола и топ в един и същи нюанс на червеното, които съчетани със светлорозов топ, ефектно бижу и малка чанта в червено-оранжевите тонове. Допълващ акцент са спортните обувки с гигантски връзки, които бяха единодушно обявени за един от модните хитове на сезона!


Синьо-черната комбинация е по-обрана на пръв поглед, като носи силен личен почерк и заявка за индивидуалност. Когато съчетаем тези цветове, със сигурност няма да останем незабелязани. Те носят еднаква доза дързост и френски шик в себе си. Тук съчетах изчистена тъмносиня права рокля над коляното с къса плисирана пола, имитираща кожа. Допълващ акцент е черният колан с бели перли и малката черна чанта. При подобна силна комбинация е добре да има и един малък неочакван елемент, който да я допълни. В моя случай това са белите лоуфъри.

Коя комбинация ти харесва повече?

Червено-розов стайлинг:
Топ, пола и чанта: Reserved
Розов суичър: Miss Sixty, Totally Erected
Колие: Totally Erected
Кецове: Puma, District shoes

Синьо-черен стайлинг:
Рокля и чанта: Reserved
Пола и колан:Miss Sixty, Totally Erected
Обувки: Högl

Локация: Магазин Billa
Снимки: Мартина Тодорова

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

752 0

*