X

Пролетни флорални мотиви от Patrizia Pepe

31 март 2017 | FASHION CALL
Patrizia Pepe

by Милена Витанова

Само няколко дни след легалното настъпване на пролетта цветовете, материите и формите вече са коренно променени и носещи едно по-различно и свежо настроение! Но въпреки това в модата е доста трудно да се определи конкретна тенденция за даден сезон. Всичко е въпрос на личен подход и индивидуалност. Поне аз си мисля, че това е най-същественото.

Пред нас вече е месец, които носи нова енергия, по-дълги дни и възможност за прекарване на свободното време с по-леки дрехи и на открито. Хубавото време през месец април е напълно способно да ни накара да оставим удобните тениски и дънки и да помечтаем сред „градина от цветя“ и флорални принтове.

Както всяка година пролетната колекция на Patrizia Pepe ме остави без дъх. Нежност и романтика, пастелни земни цветове и феерия от леки материи доминират сред моделите на бранда. Tоплите и слънчеви вибрации на колекцията носят флоралните мотиви, а тази година те са с дъх на пустинни цветя. Принтът вдъхновен от пустинното цвете може да накара всяка жена да помечтае и да преживее приказна история, щом облече някой от моделите с розови листа.
Новата колекция отразява желанието на марката да преплете в едно музиката, изобразителното изкуство и силата на цветовете, на фона на концепцията за един прекрасен пустинен фестивал.


В публикацията днес ти предлагам две романтични визии от новата линия на Patrizia Pepe с акцент върху нежните флорални принтове. Кой тоалет ти допада повече?


Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

266 0

*