X

Цветна енергия

12 май 2017 | FASHION CALL

by Frichic

В света на модата всичко започна с намигване към спорта: бейзболна шапка тук, суитчер с качулка там, чифт кецове за през деня. И след това се случи неизбежното: спортната мода навакса с тенденциите и границата между стил и удобство се размиха. През последните няколко сезона спортният тренд направи още една крачка и напълно премахна разграничаването между това, което е модно и това, което е подходящо за фитнеса. Нещо, което беше недопустимо в миналото, сега изцяло спортните визии са най-новата мания в модните среди.

От-залата-на-улицата е вече официална категория дрехи и начин на живот за много хора. Мрежести материи, спортни сутиени, тренди клинове и огромна селекция от кецове: това са спортните елементи, които властват в ежедневието, гарантирайки да ни съпътстват от сутринта в залата, през обяд в ресторанта и обратно вкъщи вечерта, без да се налага голяма промяна във визията.

Независимо, дали ще бъдеш смела и ще заложиш на изцяло спортна визия за през деня или си си набелязала елементи от тази тенденция, които да включиш в гардероба си, правилата са следните: комбинирай умно, добави ярък цвят, напластявай и се оглеждай за:

– Спортни панталони и шорти със смели принтове и материи, като лурекс, жакард, металически или матиран сатен, перфорирана кожа;
– Свободни топове, спортни тениски от бяла или черна мрежа;
– Суитчери с дълги ръкави върху свободно падащи рокли, комбинирани с обемно колие и боти за контраст;
– Суитчер под сако, комбиниран с пола за тенис и кецове;
– Рокли без ръкави и разкроени поли в ярки цветове и неопренови материи;

За днешната визия, вдъхновена от тази тенденция избрах черен клин с неправилни геометрични шарки и добавих традиционно спортни елементи – суитчер с качулка и найлоново яке. Интересното при тази комбинация (както и всички други спортни визии) е, че може да се преобрази само с промяната на един от елементите, за да запазим баланса между стил и удобство без да се отдаваме прекалено много на модните тенденции.

суитчер – Totally Еrected Store
клин – Totally Еrected Store
яке – Benetton
чанта – Benetton

снимки и грим: Nane Photography за frichic.com

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

235 0

*