X

adidas Originals и марката за детско облекло Mini Rodini с нова колекция за сезон пролет/лято 2017

24 март 2017 | FASHION CALL

by Милена Витанова

Времето отделено за пазаруване на дрехи и аксесоари за децата, за всеки родител е приятно прекарано време. Обичам да пазарувам детски дрешки. Така разпускам и се презареждам емоционално. Старая се да избирам удобно за игри, но и качествено облекло, особено когато сезонът позволява по-голямата част от деня да прекарваме навън.
Шведската марка за детско облекло Mini Rodini е компания със силен ангажимент към устойчиво развитие и производство. Mini Rodini предлага едни от най-устойчивите гами детски дрехи на пазара, употребявайки сертифициран органичен памук и рециклирани материали навсякъде в разнообразните си модели.

Тази година adidas Originals и Mini Rodini отново си партнират в разработването на уникална гама за този сезон, предлагаща лимитирана серия на култови модели на adidas Originals, отличаващи се с ръчно рисувани графики на основателя и творчески директор на Mini Rodini – Касандра Родин.

„adidas Originals by Mini Rodini“ се състои от избрани емблематични модели от архивите на adidas, както и с типични Mini Rodini дизайни. Всеки артикул носи уникалния почерк на Касандра Родин. Интересните графики създават една наистина специална колекция за деца. Линията включва Mini Rodini итерации на култовото спортно горнище Firebird на adidas, в цветови комбинации за момичета и момчета, което се предлага заедно с класически артикули като елеци, спортни долнища и шапки. При обувките, силуета на емблематичния модел Stan Smith на adidas Originals е преработен в детска Primeknit версия с класическа двуцветна комбинация и подметка на точки.

Всички артикули от колекцията поддържат ангажимента за устойчивост на Mini Rodini и adidas Originals, като са изработени от органичен памук и рециклиран полиестер. Облеклата се предлагат в размери за деца от 3 месеца до 6 години. Модели от колаборацията на двата бранда, както и нови пролетни модели от колекцията на adidas може да намериш в магазин adidas Kids в Сердика Център.

Визия Саня: Спортен комплект adidas Originals by Mini Rodini SS’17, тениска adidas Originals SS’17, маратонки adidas , шапка adidas Originals


Визия Бойко: Спортен комплект adidas Originals, тениска adidas Star Wars, маратонки adidas Originals Stan Smith

Снимки: Kamelia Ilieva Photography

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

491 0

*