X

Be yourself. Be #fusionable

20 март 2017 | FASHION CALL

by Милена Витанова

Пролетта идва, облечена в цветове и принтове, изпълнена с трепети и планове за пътешествия. Класическата женственост обгърната в деним бележи началото на модния сезон, в който нямам търпение да влезем – с нови дрехи и нови емоции.
Дълги рокли – аз буквално живея в тях, а през пролетта е напълно законно да ги извадим от гардероба или да го освежим с нови модели рокли.

Визията, която избрах за начало на седмицата е модерна спортна трактовка, адресирана към динамичното ежедневие и свободното време. Основната тема на всички брандове и техните колекции в магазин Fusion е идеята за съгласуваността и възможността за комбиниране на различни елементи и артикули в единен стил. Актуалните колекции за сезона предлагат много различни тематични разработки като Неоромантика или Морско приключение.

Влюбих се в тази рокля от новата колекция на Pepe Jeans London, защото материята и силуетът и са изключително нежни и носят едно въздушно и ведро настроение. Прибавих яке от деним със симпатична бродерия раменете, която „намига“ с емоция за свобода и младост. Завърших тоалета с цветни кецове и много сладка раница. С тази визия посрещам пролетното слънце и съм готова за дълги разходки из градските улици на столицата.

Визия от магазин Fusion
Рокля Pepe Jeans London
Яке Superdry
Кецове Lacoste
Шапка Superdry
Раница Superdry

В периода от 22 Март до 05 Април 2017 г. в магазин Fusion, Serdika Center ще имаш възможност да се запознаеш с най-новите тенденции от световноизвестни марки като Pepe Jeans, GAS, Lacoste, Diesel, Converse и Superdry! Приканвам те да развихриш въображението си и да споделиш креативно selfie като избереш най-готините дрехи от магазин Fusion, снимаш се с тях и качиш снимката в Instagram или Facebook с хаштаг #FUSIONABLE.

На 07 май ще бъдат избрани 3-ма късметлии, които ще спечелят награда, с която да обновят изцяло гардероба си. Стискам палци!

Снимки: Kamelia Ilieva Photography

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

368 0

*