X

Отново на училище

4 септември 2018 | FASHION CALL

Ето, че септември е вече тук и лятото малко по малко отстъпва място на есента. Освен, че е време да се подготвим за новия сезон, ни предстоят и други много хубави моменти. Един, от които, е стартът на новата учебна година. Подготовката и пазаруването преди това са много важни и вълнуващи както за малки, така и за големи. Истината обаче е, че родителите трябва да помислят за повечето неща. За това разгледай нашата селекция, която създадохме специално за теб, за да улесним избора ти на ученически пособия, раници и всякакви други неща, необходими за новата учебна година.

 

Ученически пособия

След най-важната част – учебниците, идват тетрадките и канцеларските пособия. Очаква те голям избор от тях в нашите магазини. За всеки вкус, желание и изискване. Квадратчета, тесни и широки редове, забавни химикалки и несесери – всичко това може да откриеш в Booktrading, Orange и Хиполенд.

 

Booktrading, ет. -1

Orange, ет. -1

Booktrading, ет. -1

Хиполенд, ет. -1

Ученически раници

Знаем, че раниците стават все по-тежки всяка година – хубавото обаче е, че брандовете обръщат специално внимание на това и моделите, които предлагат са изключително удобни и практични. Освен това и много атрактивни. С най-разнообразни шарки и познати анимационни герои. Специални омекотени места за повече комфорт; нови модели с удобни колелца, запо-лесно пренасяне, ортопедична вътрешна страна и т.н.. Открий това, от което детето ти има нужда в магазините ни – Хиполенд, Imaginarium, Samsonite, Orange;

Samsonite, ет. 1

Imaginаrium, ет. 0

Orange, ет. -1

Хиполенд, ет. -1

Дрехи

Новия сезон изисква и нови дрехи. Особено, когато децата искат да бъдат все по-модерни на първия учебен ден. А и не само. Модели за малки и големи те очакват в нашите магазини.

Разгледай цветните предложения в United colors of Benetton – закачливи и удобни дрехи и аксесоари, подходящи за детската градина или училище.

За най-малките, пък може да откриеш много модерни комбинации в магазин Okaidi. Интересни модели взаимствани от гардероба на възрастните и превърнати в малки варианти.

За тинейджърите те очаква голямо разнообразие от артикули в Kenvelo, Tally Weijl и още. Очакваме те!

United colors of Benetton, ет. 0

United colors of Benetton, ет. 0

 

Okaidi, ет. 1

Okaidi, ет. 1

Kenvelo, ет. -1

Kenvelo, ет. -1

Tally Weijl, ет. -1

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

83 0

*