X

The Season: Есенция на непреходния стил

16 ноември 2018 | FASHION CALL

Открий първото издание на The Season в Сердика Център. Започни с един рестарт на не до там забравеното старо и открий силата на непреходния стил. Вдъхновявал поколения дизайнери да творят, за да успеем да припознаваме себе си в моделите, които създават. Тръгни с нас по следите на изгубеното, за да започнем един нов сезон. Вярваме, че човек сам определя себе си и стила си. За това този сезон оставяме на заден план познатите модни трендове и следваме единствено себе си. Живеем във време, което ни кара да взимаме прибързани решения и до голяма степен влияе на избора ни, налагайки ни някакви норми и слагайки ни в рамки. Но ние самите трябва да избягаме от тях и да осъзнаем, че истинското вдъхновение идва от самите нас. Понякога се налага да отстъпим назад и да погледнем към голямата картина, давайки си сметка, че вечният тренд сме самите ние.

Вечният деним

Денимът сам по себе си е вечна класика още от самото му създаване. Той остава под модните прожектори година след година, сезон след сезон, като единствените промени са в кройките и моделите. Една отлична инвестиция и определено must-have във всеки гардероб. Ако все още пазиш онези така любими дънки от преди десет години, сега е времето да им вдъхнеш нов живот.

 

 

Добре забравеното

Преминаваме през силуети, референции и настроения, в моден вихър, чийто единствен център е индивидуалността и натрупването на стил, чрез умела игра на преоткрития, себепознание и вплитане на вечното в новото.

 

Млада Гвардия

Новите поколения създатели и потребители не се страхуват да дълбаят в миналото, за да осмислят настоящето. Модните кодове са релевантни дотолкова, доколкото поискаме, а теорията и практиката доказват, че понякога немислимото, е всъщност правилно.

 

 

Faster than light

Спортните модели завладяват дизайнерските колекции и все по-често ще виждаш тези така удобни модни комбинации. А защо не?!

 

Тези и още много модни вдъхновения те очакват в нашето ново списанието The Season. Очакваме те в Сердика Център, където можеш да го разгледаш и да преоткриеш своя собстен и уникален стил.

Коментари

коментари

Оставете коментар

89 0

*