X

Какво ново?

18 март 2019 | FASHION CALL

 

Времето навън вече ни се усмихва и пролетта малко по малко се настанява в гардеробите ни. Заменихме дебелите зимни палта с по-леки връхни дрехи, а ярките цветове отново заемат почетни места в ежедневните комбинации. Напълно сме готови за пролетен шопинг и приповдигане на настроението. Ако и ти си готовa, ето какви са последните модни тенденции и какво ново можеш да откриеш в Сердика Център.

Нестандартни и удобни

И тази година оставаме на вълна сникърски или обувки с равни подметки. Удобството се превърна в най-важното нещо за работещото момиче. А дизайнерите преплитат в моделите си модерен изглед с ретро привкус, което прави обувките освен удобни и много стилни. Така че да са подходящи за комбинация с всякакви дрехи.

HÖGL, ет. 0

HÖGL, ет. 0

 

Deichmann, ет. -1

Deichmann, ет. -1

Цветове, анималистичен принт и много блясък

Акцентите, които ще виждаме най-често в пролеттните колекции. Модните дизайнери станаха по-смели в преплитането на различни цветови комбинации и принтове. Което прави колекциите много свежи и дръзки. Сега е моментът да експериментираш. Животинският принт се завърна с пълна сила и е един от водещите акценти в пролетните колекции. Независимо дали е леопард, зебра или змия, няма да сбъркаш, ако заложиш на нещо по-смело в избора си. А за финален щрих нека да добавим и блясък. Определено ще прикове всички погледи.

 

 Karen Millen, ет. 0

 Karen Millen, ет. 0

Scandal, ет. 1

Scandal, ет. 1

Scandal, ет. 1

Scandal, ет. 1

 

Талисмани

Бижутата с талисмани са тотален хит и този сезон. Почти всички брандове имат колекции, в които ти сама можеш да си направиш уникално бижу, според индивидуалния си вкус. Единствено трябва да селектираш талисманите, които те описват най-добре и да си ги наредиш на гривна или колие.

 

Silver Court, ет. 0

100% Корк

Нещо изключително интересно те очаква на нашия „корков щанд“. Уникални аксесоари изработени изцяло от корк или коркова кожа. Ще намериш всичко – от обувки, чанти, шапки, колани, до аксесоари за дома или например бижута. Определено е нещо интересно за новия сезон.

100% cork, ет. 0

100% cork, ет. 0

 

Технически новости

Освен с модните тенденции, трябва да си в крак и с технологиите. Така че не пропускай да се запознаеш с новите предложения от Apple. Знаем, че в днешно време без качествена и добра техника сме за никъде, особено ако прекарваме повечето си време пред екраните. Виж всички нови предложения в Istyle, ет. 0.

iStyle, ет. 0

iStyle, ет. 0

Очакваме те! Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

136 0

*