X

Ретро класика в Сердика Център

Ретро и мода, мода и ретро, ретро мода… Може ли ретрото да е модерно? Ние в Сердика Център сме убедени, че непреходната естетика на ретро класиката заслужава внимание по всяко време.

Водени именно от това наше убеждение и увере

canadian pharmacy viagra

ни, че модата, луксът и изяществото вървят ръка за ръка, решихме да ви предложим уникално автомобилно изложение „Ретро Бижу“. Изключително щастливи сме, че за пореден път събираме под един покрив висша естетика, култура, традиции и мода.

От 23 юни до 3 юли 2011 г. в Сердика Център десет красиви и стилни ретро автомобила от висок клас и лимитирани серии ще красят търговския център за радост на всички ценители на лукса и скоростите.

Тук е мястото да изразим благодарността си за ексклузивната селекция на Български автомобилен клуб «Ретро» в лицето на г-н Владимир Топалов, който ни оказа и оказва огромно съдействие за подготовката и провеждането на изложението.

Благодарим и на собствениците на тези невероятни олдтаймери, които ни довериха съкровищата си, за да можем да зарадваме всички вас с уникални експонати. И накрая, но не на последно място, изказваме специалните си благодарност към д-р Екатерина Цекова, директор на Националния полиграфически музей, благодарение на чиито усилия Ford Model A от 1928 г. стана част от „Ретро Бижу“.

Сигурно сте любопитни да научите, че сред авто-бижутата са свръх луксозният Bentley от 1947 г., емблематичният Mercedes Benz 300 – по-известен като „Аденауер”, уникалният микроавтомобил BMW Isetta, Porsche 911, първият автомобил, който надвишава скоростта от 200 км/ч, достигайки 210 км/ч. и други, всеки от които заслужава вашето внимание.

Ето и пълният списък на автомобилите, които ще откриете в Сердика Център до 3 юли:

MERCEDES BENZ 300 „ADENAUER”

BENTLEY MARK VI

BMW GLAS 1300 GT

BMW ISETTA

PORSCHE 911

OPEL GT 1900

FORD A

JAGUAR XK 140

RENAULT CARAVELLE

TRIUMPH SPITFIRE MARK III

Не забравяйте да се включите и в играта ни „Ретро Бижу“, която изцяло ще ви потопи в ретро темата. Решихме голямата награда от нея да бъде преживяване, което не може да си купите лесно – разходка с любим човек из София с един от „Ретро Бижу” автомобилите и романтична вечеря в изискан ресторант.

Очакваме ви в Сердика Център, за да се насладите на непреходността на класиката.

Коментари

коментари

Оставете коментар

160 1

*

Последни коментари | 1 коментара

  1. Таня

    Много ми харесват тези ретро бижута.