X

Сердика Център сбъдва мечти

Защото е лято и защото това е сезонът на приключенията, емоциите и любовта, вълнуващите моменти винаги са безбройни и незабравими. Сердика Център има удоволствието да поднесе един вълшебен летен миг на своите посетители.

Любомира

viagra pills

Попова е малко над 20 години, но вече има много интересни приключения зад гърба си. Целият й живот е изпълнен с незабравими емоции, неочаквани случки и често намигане от съдбата. Едно по-различно преживяване е участието й в играта „Ретро Бижу” на Сердика Център.

На връх рождения си ден чаровната дама решава да участва в играта, а дни след това е най-важният ден в живота й – Любомира се свързва завинаги с мъжа на мечтите си – Боян. Седмица по-късно вълнуващи моменти в живота на Любомира не липсват. Тя получава обаждане от Сердика Център и разбира, че печели голямата награда от играта. Време е да избере тоалет за приключенска разходка с олдтаймър из софийските улици и романтична вечеря в изискан столичен ресторант…

Представяме ви Любомира Попова.

Здравей, Любомира! Ти беше победителката, която спечели голямата награда от играта „Ретро Бижу” на Сердика Център. Защо реши да пуснеш талон за участие?
Здравейте! Първо искам да благодаря на тези, които допринесоха за спечелването на тази награда и не на последно място на Сердика Център! Oбичам да участвам в разни игри и томболи, защото вярвам, че все някога ще спечеля и денят дойде, точно когато най-малко очаквах и когато ми се случиха толкова прекрасни неща от живота. В този случай пуснах талон най вече, защото моят съпруг е голям фен на ретро автомобилите и по скоро на ретро BMW-та.

А доколко ретро стилът те привлича?
Да си призная честно ретро стилът не ме привлича особено много, но все пак не трябва да забравяме от къде сме тръгнали.

Може би ретрото е твърде бавно за теб… Шофираш ли и какво смяташ за високите скорости?
Засега не шофирам, но високите скорости определено ме привличат, особено ако това става с мощна кола като BMW например 🙂

Ти спечели наградата си благодарение на една покупка от 100 лв. в магазин в Сердика Център. Кой магазин ти донесе късмет?
Покупката беше над 100 лв. и беше от магазин ELIZABETH.

Ти си модерна млада дама, която държи на външния си вид. Разбира се, външният вид зависи много и от облеклото и от вкуса за комбиниране на дрехите. Кои са любимите ти марки в магазините на Сердика Център, които ти помагат да бъдеш неотразима?
Както всяка жена и аз обожавам да ходя по магазините за дрехи и най-вече за обувки. От мол Сердика не пазарувам от определени магазини, обикалям си и каквото ми хареса. Спирала съм се повече в Scandal, Benetton, Elizabeth…, а понеже нося малък номер обувки и в Сердика Център няма магазин за обувки за дами с малък крак, не пазарувам обувки от там. Бих се радвала, ако има такъв магазин и там!

Всъщност, целта ни с тази игра бе преди всичко да подарим изживяване, което трудно може да се купи с пари, да сбъднем мечти. А ти, за какво мечтаеш?
За мен е най-важно моето семейство и аз да бъдем живи и здрави, а пък другото с малко късмет и желание, ще постигнем, надявам се по-лесно отколкото е в действителност. Мечтая колкото се може повече да обикалям света!

И накрая, какво ще кажеш на всички, които се колебаят дали да участват в игрите на Сердика Център?
Първо желая на всеки късмет, желая щастие, второ да вярват повече в себе си и в късмета си и ако този път късметът не е дошъл, то следващият път със сигурност ще дойде и при тях.

Коментари

коментари

Оставете коментар

41 0

*