X

Лято в скандинавски стил с новата колекция на Solid и Peppercorn в BeRa Fashion

Peppercorn SS16

Вдъхновението за тази колекция идва от свят, пълен с цвят. Peppercorn държи фокус върху графични и етнически стилове за пролет 2016. Цветните палитри включват в себе си няколко нюанса на синьо, светло жълто и неонов корал. По-дръзките цветове са комбинирани с бяло, черно и светлорозово. Новите материали за сезона са леки – от вискоза и памук.

 

Desires SS16

Desires SS16

Desires представят новата пролетна колекция с напълно изчистена линия. Семпли модели, освободени от суетата на модата, удобни да се носят и през най-безгрижните летни дни.

Както винаги, колекцията на Desires предлага различни модели на аутфити за новия сезон. Ще откриете от най-изчистени (леки, летни и бели) до цветни модели с разнообразни нюанси и мотиви.

Щампите, използвани в моделите, са вдъхновени от татуировки и древни рисунки, а определени линии  отразяват природата с мотиви на тропически листа и нюанси на зеления цвят.

Ключова комбинация в колекцията остава бяло с индиго – типичен аутфит за джинси с топ.

Много жени харесват свободните модели  с хипарската нотка на 70-те в детайлите – всичко това води до един различен външен вид. Това е точно стилът, който Desires постигат през сезон пролет/лято 2016.

 

!Solid!Solid

!Solid

Един от най-страхотните скандинавски брандове в Европа представи невероятна пролетно-лятна колекция. Оставайки верни на деним излъчването, в колекцията ще откриете разнообразни модели.

Цветовете, използвани в моделите, са пъстра палитра с много флорални принтове, в отговор на все по-разкрепостеното мислене на мъжете за модата.

 

Tailored Originals

Tailored Originals

Колекцията на Tailored представя мода в съвсем леко по-строг стил.

Интригуващи модни стилове ще допринесат за по-удобен и изчистен външен вид. Изискани модели, различни видове деними, ризи и тишърти, подходящи за ежедневието. Специално подбрани платове и материали. Всичко, което е необходимо за един мъж, за да се чувства комфортно, ще намерите в новата колекция на Tailored.

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

224 0

*