X

Милена Витанова – момиче от корица

2 ноември 2016 | Сердика Център
Милена Витанова

Представяме ти Милена Витанова – фешън блогър, нормална жена и момиче от корица на Grazia

Ето няколко думи от Тути и нейното вдъхновение за визията на Милена:

„От 3,4 години по изчистените, телесни тонове са сред най-големите трендове в модата. Когато видях Милена с тъмната и коса прецених, че при нея ще застанат много добре дрехите в тази цветова грама. Друг основен акцент във визията и са аксесоарите от перли, много актулани за този сезон. Тя е с нанизи, пръстени, гривна и обеци с перли и за да направя по-шарамантна визията съм ползвала наметалото от щраусови пера. „

Милена Витанова – фешън блогър

“Когато те пуснат в дълбоките води с покана за преобразяване от глава до пети за корица на модно издание, а стилистът ти е самата Тути, без капка припряност съм готова да скоча! Независимо от капризите на подиума ( и моите лични такива) всичко да е в цветове, с неустоима лекота трансформацията, която ми подариха от Grazia България ме очарова с топлия спектър на нежните тонове. Всичко бе съобразено с естественото излъчване, което исках да запазя (без много грим и помпозни прически). От инспирираната от нощниците копринена рокля с мека дантела до аксесоарите от перли. Обожавам дългите елеци, които ми позволяват да се сгуша в тях и да се почувствам като Снежната кралица, затова при вида на този, нямаше как да му устоя. Визията ме зареди с жизненост, но без да крещи. И въпреки перата от щраус ме пренесе в един почти невинен силует с елеганен, женствен прочит. Благодаря за преживяването. Беше истински приятно и различно! Дали някога ще се видя отново в тази прекрасна и различна роля?
Намирам проекта и идеята на списание Grazia и Serdika Center за много приятна – защото дава възможност за преобразяване на „нормални“ жени с тяхното си естествено излъчване, а не само на манекенки, актриси и т.н.”

Открий повече за Милена в блога ѝ в Mimi’s Fashion Moments и виж трансформацията и в галерията по-долу:

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

435 0

*