X

Nike : Unlimited You

11 август 2016 | Сердика Център

Nike Unlimited You – Не е важно да достигнеш границите си, важно е да ги надскочиш.

По дефиниция „неограничен“ означава, че някой или нещо няма граници. Негови синоними са: безграничен, неопределен, неизмерим, безкраен … За Nike „неограничен“ означава безкрайна възможност, когато става въпрос за спортистите или дизайните им. Това означава, че всеки атлет предизвика себе си непрекъснато като прави най-добро лично постижение или поставя рекорд.

Неограничен означава никога да не се определяш с това, което си постигнал. Неограничен означава да предизвикваш своите очакванията и тези на другите. В новата си предизвикателна реклама Unlimited You Nike показва, че няма такъв финал като „…и заживяха щастливо завинаги“, финалът тук е „А какво следва след това?“ .

„Unlimited You“ е второто видео от мащабната кампания „Unlimited“ на Nike. След представянето на първото „Unlimited Future“, което можете да видите по-долу, през месец август предстои да бъдат излъчени и още видео серии, които ще разкажат как спортисти и шампиони непрекъснато надскачат границите си и са готови да докажат безграничния си потенциал това лято.


Част от кампания „Unlimited“ на Nike са и представянията на водещи спортисти и последни спортни иновации. В тях се разказва в дълбочина за решимостта и силата на духа, които изисква всяка победа. Можете да откриете най-новите колекции на Nike в Сердика Център, на ниво 1.
Unlimited You

Впечатляващата реклама „Unlimited You“ е създадена от прочутата рекламна агенция Wieden + Kennedy в Портланд. Режисирана е от известния тандем режисьори познати като Daniels  – Даниел Куон и Даниел Шайнърт –  и е озвучена от актьора Оскар Айзък. В нея участват спортните звезди: баскетболистите Аарон Гордън, Кевин Дюрант и Зак Лавайн, спринтьорите Инглиш Гарднър и Су Бинтян, бейзболистът Джанкарло Стантън, шампионът в бягането Мо Фара, футболистът Неймар, скейтбордистът Найджа Хюстън и тенисиската Серена Уилямс.

Последвайте ни и във Facebook и Instagram, за да чуете и видите всичко най-актуално, което се случва в магазините на Сердика Център.

Коментари

коментари

Оставете коментар

36 0

*