X

„Звездата си ти“ с LC WAIKIKI

По случай международния ден на детето LC WAIKIKI и СЕРДИКА ЦЕНТЪР организираха детско модно ревю под надслов „Звездата си ти!“. На сцената се изявиха както професионални модели от агенция „Интерсаунд“, така и записали се деца от публиката, които изгряха като истински звезди. Много забавления, снимки, усмивки и позитивна енергия съпроводиха цялото шоу. Организаторите от LC WAIKIKI не пропуснаха да подарят подаръци на всички малчугани, взели участие.

ЕЛ СИ УАЙКИКИ предоставя комфорт и модерна визия, чрез най – предпочитаните за пролетта и лятото детски модели.

За неотразимия вид на вашето дете, ЕЛ СИ УАЙКИКИ  предоставя колекция с анималистични елементи и принтове. Артикулите съчетават комбинации от натурални цветове и десени, флорални и животински елементи, които може да съчетаете с деним.

Закачливите и цветни предложения, не остават на заден план и този сезон. Най-малките могат да носят отново своите любими анимационни герои, щамповани върху разнообразни тениски, панталони и многоцветни рокли.

LC WAIKIKI започна своите специални летни намаления – до 30 %. Подгответе своето дете за летния сезон с всичко необходимо на достъпна цена и с добро качество.

LC WAIIKIKI

Налични във възраст: 3-9 г.

Къси дънкови панталони с така модерните за сезона тиранти, комбинирани с риза с папийонка. Спортно елегантен вид за вашия пакостник.

 

LC WAIIKIKI

Налични във възраст: 3-9 г.

Къси панталони в цвят корал, комбинирани с памучна щампована тениска със закачлив надпис.

 

LC WAIIKIKI

Налични във възраст: 9-16 г.

Късите дънкови панталони перфектно се комбинират с памучна блуза в Бохо стил.

 

LC WAIIKIKI

Налични във възраст: 3-9 г.

Закачлива рокля с пеперуди. Перфектно завършена с розов колан.

Коментари

коментари

Оставете коментар

263 0

*