X

Всичко за абитуриентския бал

9 март 2018 | Сердика Център

Всеки един от нас е очаквал или очаква с нетърпение вечерта на абитуриентския си бал. Това е времето, когато слагаме край на детството и тръгваме по един нов път, през който ни очакват всякакви възможности за развитие. За всеки един от нас това е специален и запомнящ се ден, за подготовката на който, отделяме много време и емоционални моменти. Най-вече при дамите, които се стремят да изглеждат перфектно от глава до пети.

В днешната публикация ще видите свежа и елегантна визия за всички млади момичета, на които им предстои този прекрасен момент от живота.  Аутфитът е издържан в синята гама и пастелните нюанси- за едно истински стилно излъчване.

С времето модата постоянно се променя и като че ли все по-често изборът ни се спира на по-семпли и изчистени модели. Прекалената помпозност се избягва. За това е добре да изберете класическа рокля, която след време ще може да облечете отново за някой специален повод. А дори и да не го направите, в избора на рокля е добре да заложите на нещо по-практично. Много подходящ е моделът с красиво оформящо бюстие, голи рамене и свободно падащ шлейф. Като тази красива рокля на Elisabetta Franchi.

Намерете нея и още красиви цветни модели в магазин Elisabetta Franchi, етаж 1

Аксесоарите са от изключително значение за добре съчетана и завършена абитуриентска визия. Трябва да ги подберете много прецизно, за да бъдат в синхрон с роклята и също така да не са прекалено ярки, за да я засенчат. Както вече споменах, днешната комбинация е изцяло издържана в светло сини тонове. Добре е да изберем обувки, които да привличат вниманието. В случая много подходящ избор са сандалите с красив висок ток, за да подчертаят изящността на роклята и красивата й цепка отпред.

Завършете визията с кокетна клъч-чанта, която после да остане част от колекцията ви и да я използвате отново.

И тях можете да откриете в Elisabetta Franchi, етаж 1.

Отделете специално внимание и в избора на бижута. Това са аксесоарите, които ще оставят спомен за този ден завинаги. По-добре си подарете качествени и стилни бижута, отколкото да акцентирате и давате ненужни средства за роклята. Все пак това е нещо с постоянна стойност. А и брандовете лансират все по-нежни и семпли колекции с красиви скъпоценни или полускъпоценни камъни, които биха били прекрасен акцент на абитуриентската ви визия.

В Giulian Watches and Jewellery ще откриете голямо разнообразие от минималистични и ценни бижута, с които да заблестите. Посетете го на етаж 1.

Най-хубавото е, когато откриете всичко това на едно място, без да се налага да обикаляте няколко дни в търсене на подходящите дрехи и аксесоари. При нас има всичко, което ви е нужно за перфектно завършена визия за абитуриентския бал.

Превърнете този ден в една истинска приказка. Очакваме ви 🙂

 

Автор: Цветина Цекова – cvetybaby.com

Коментари

коментари

Оставете коментар

333 0

*