X

Какво ново?

11 април 2018 | Сердика Център

Този месец нашата селекция от новости е изпълнена с цвят и елегантност за всеки вкус и стил. Принтовете са свежи, материите леки, а удобството от голямо значение. Избрахме перфектните комбинации за ежедневната ти кежуал визия, бизнес среща или лудо парти. Всичко това ще откриеш в нашите магазини в Сердика Център.

Fashion

Gstar Raw
Денимът – вечната класика, няма да сгрешиш, ако го избереш за ежедневната си визия. Освен, че е страшно удобен, може да се съчетаe по всякакъв начин и да се носи на всеки повод. Моделите са изключително интересни, а много от принтове смели и иновативни. Най-новата колекция на Gstar Raw предлага изобилие от нестандартни модели дънки, интересни тишърти с принт и пролетни връхни дрехи. При мъжете ще откриете завръщането на камо принта, който определено е представен в доста фънки вариант и би стоял чудесно в допълнение на една кежуал визия. Повече в магазин Gstar Raw, ет. 1.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

DiKa
Бъди елегатна с новата колекция на DiKa. Женствена и стилна, тя включва класически кройки разчупени с флорални мотиви и цветни платове. Ярки и интересни комбинации, с които да изглеждаш перфектно в офиса или на бизнес среща. Внеси пролетта в гардероба си, като се отбиеш до магазина на етаж 0.

  

Scandal
Какво ти е нужно за една истински запомняща се парти визия? Заложи на ярък цвят, много блясък и свежи комбинации. Всичко това може да откриеш в магазин Scandal. Със сигурност ще грабнеш вниманието с някое от нашите предложения на Diesel или Liu Jo. Бъди смела и стилна този сезон със Scandal, можеш да го намери на етаж 1.

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

327 0

*