X

Подари истинско шопинг изживяване

3 октомври 2018 | Сердика Център

Едно от най-трудните неща в днешно време е да избереш точният подарък. Независимо дали е за близък човек, за колега или за непознат. Често не можем да се справим с размерите, вкусовете и интересите дори и най-близките си. Винаги го има голямото чудене – дали ще му стане, дали ще му хареса и всякакви подобни въпроси в този ред на мисли.

Хубавото е, че вече имаш възможност да накараш човека, на който подаряваш да се почувства истински специален. Избери ваучер от Сердика Център и подари едно страхотно шопинг изживяване. Нека той сам да избере перфектният подарък, който със сигурност ще е по размера и вкуса му. Защото това е не просто подарък, а специално отношение.

В Сердика Център те очаква голямо разнообразие от стоки, които със сигурност ще зарадват близките ти. Нека ти покажем и няколко предложенията, а пълният списък с магазините, в които може да се използва ваучера, може да видиш ТУК.

Подарък за близък

Може би това е един от най-лесните ни избори или пък не е точно така. Въпреки че познаваме добре човекът, на който подаряваме трудно можем да оцелим какво истински би го зарадвало. Освен, ако той самият не е заявил предварително какво точно би искал. При близките често стигаме до заключението, че те си имат всичко и предвид факта, че всяка година мислим какво по-различно да вземем, след време се чувстваме изчерпани. Сега ти предлагаме да избереш ваучер и твоите близки и приятели сами да преценят от какво имат нужда.

Swiss Boutique, ниво 1

Art-93, ниво 1

Grand Optics, ниво 1 

The Circle, ниво 0

GiAnni, ниво -1 

Подарък за колега

Често когато правим подарък на колега, целият екип събира пари и единодушно решава какво да купи. Тук идва и трудният момент в избора, защото един предлага едно, друг -друго и понякога доста трудно се стига до консенсус. Ето защо ти предлагаме, следващият път, когато твой колега има празник, просто вземе ваучер от Сердика Център и му подарете едно истинско шопинг приключение, от което няма как да не остане доволен.

Douglas , ниво 0

 

Textura, ниво -1

Booktrading, ниво -1

Textura, ниво – 1

Scotch & Soda, ниво 1

The Circle, ниво 0

Универсалният подарък

Понякога ни се налага да направим подарък, който да е за непознат/не толкова добре познат за нас човек. Поканени сме на гости у новите съседи и искаме да вземем нещо за дома им, но честно казано изобщо не знаем в какъв стил е той. Или се налага да отидем на бизнес среща, на която е добре да подарим нещо символично за офиса. Във всеки един момент може да изкочи такава ситуация и определено трябва да сме подготвени за нея. За това винаги имай готовност с ваучер от Сердика Център, а в нашите магазини ще може да открият всичко, от което имат нужда.

Booktrading, ниво – 1

DUKA, ниво – 1

DUKA, ниво – 1

The Circle, ниво 0

Booktrading, ниво – 1

DUKA, ниво – 1

Подаръчните ваучери са налични за покупка на Клиентска информация /ниво 0/ с възможност за избор между три стойности – 20 лв., 50 лв. или 100 лв. В допълнение – те могат да бъдат и персонализирани с името на получателя.

Очакваме те!

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

81 0

*