X

Adidas представя силуетите UltraBOOST и UltraBOOST X с изцяло нова конструкция от Primeknit

21 февруари 2018 | Сердика Център
  • UltraBOOST и UltraBOOST X осигуряват на атлетите увереност и вдъхновение да бъдат най-добрата версия на себе си, чрез безкрайно възвръщане на енергията
  • adidas Running привлече професионалните атлети Dominique Scott-Efurd, Nethaneel Mitchell-Blake и Британския посланик на марката Adrienne за лица на кампанията за пролет/лято 2018
  • Водени от иновация и естетика, силуетите предлагат осъвременена конструкция от PrimeKnit за по-голям комфорт и стабилност и определящата индустрията подметка BOOSTTM

Херцогенаурах, 13 февруари 2018adidas Running представя нови върхови постижения, осъвременените модели UltraBOOST и UltraBOOST X, проектирани да разчупят границите на технологията в бягането и да осигурят ултимативно изживяване по време на тичане. Съчетавайки минало и бъдеще, заедно с най-напредналите технологии на adidas, новите силуети са създадени за несравнимо движение, прецизност и комфорт.

За да подкрепи новите обувки, adidas Running представя кампанията Energy From The Ground Up, създадена да почете суровите, нефилтрирани емоции и енергия от пътешествието на бегачите преди, по време на и след всяко бягане. С участието на световните спортни таланти, включително професионалния лекоатлет, бегач на дълги разстояния Dominique Scott-Efurd, спринтьора Nethaneel Mitchell-Blake и посланика на марката Adrienne, и двамата от Великобритания, кампанията се стреми да вдъхне увереност на бегачите и да ги вдъхнови за нови постижения.

Дизайн подхода за пролет/лято 2018 се базира на нови характеристики, които са вдъхновени от най-доброто от предишните модели UltraBOOST. В моделът UltraBOOST вентилационните отвори на оригиналния UltraBOOST са поставени отново в горната част, в ключовите за потенето на крака зони – в предната част на обувката. Комбинирайки това с новоразработения състав на PrimeKnit, проектиран да намали разтягането и осигури на бегачите първокласно напасване и допълнителна стабилност, изцяло новите UltraBOOST са наистина уникално предложение. Силуетът се отличава и с високотехнологичния Fit Counter, вграден в петата и позволяващ свободно движение на ахилесовото сухожилие, докато вградената средна част на подметката от BOOSTTM, осигурява на бегачите адаптивност, омекотяване и възвръщане на енергията.

Моделът UltraBOOST X комбинира най-доброто от силуетите за бягане UltraBOOST Uncaged и adizero Sub2, при които конструкцията е по-събрана, за да осигури на модела по-елегантна дамска естетика. Смесвайки дизайна с модерните женски дизайн специфики, включително Adaptive Arch (гъвкав свод), който позволява на горната част от PrimeKnit да се напасне към всяко стъпало, докато се движи в синхрон с бегача, UltraBOOST X гарантира стил и функционалност. Интегрирана специално моделирана средна част на подметката от BOOSTTM    допълва дизайна на гъвкавия свод, позволявайки на отделните елементи да работят в синхрон, за да осигурят по-добра стабилност и омекотяване. 3D Sculpted Heel Counter (триизмерно моделираната пета на обувката) също е проектирана да позволи плавно вертикално движение на ахилесовото сухожилие.

Stephan Schneider, adidas Running Senior Product Manager, каза, “Като марка, работеща на принципа на отворения код, ние сме способни да чуем клиентите, да вземем предвид какво харесват или не във всеки един модел от гамата Ultra и да използваме това за непрекъсната еволюция и промяна на нашите продукти, така че те да отговорят на нуждите на клиентите. Този подход ни помогна да създадем изцяло новата конструкция от PrimeKnit, която съчетава любимите на потребителите характеристики от старите модели  – вентилационните отвори от модела UltraBOOST OG с новите елементи – тъканата горна част на UltraBOOST, създавайки нещо, което е тотално ново и уникално за световното общество на бегачите.“

UltraBOOST е наличен в две нови цветови комбинации за мъже и жени. UltraBOOST X е наличен в сиво и се отличава със сини елементи на петата.

За да научите повече, моля посетете: adidas.com/UltraBOOST

UltraBOOST и UltraBOOST X ще бъдат налични в магазините на adidas на 21.02.2018. Следвайте разговора с @adidasrunning в Instagram, Twitter и Facebook, използвайки #UltraBOOST.

 

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

75 0

*