X

ВИЖ ОРИГИНАЛНАТА ТОПКА ОТ МОНДИАЛ 2018 В МАГАЗИН MOTOPOINT

Официалната топка на Световното първенство по футбол в Русия е в магазин MOTOPOINT.

Топката е разработена от компанията Adidas, носи името Telstar 18 и е официално лицензирана от ФИФА.

Най-желаното кожено кълбо е изпълнено в модерен ретро дизайн от релефна кожа, с парчета в нестандартна форма и елементи в черно и бяло, които умело жонглират със златистите надписи.

Емблематичната топка Telstar е създадена за първи път за Световното първенство по футбол през 1970 година в Мексико, като името комбинира думите „телевизия“ и „звезда“.

Топката за Мондиал 2018 преминава поредица от тестове на ФИФА, сред които такива за оптимално тегло, перфектно представяне, реакция при допир, отскок и по-ниска степен при поглъщане на вода от терена.

Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси и легендата Зинедин Зидан видяха за първи път топката на Световното първенство по време на представянето й в края на 2017 година.

Футболната топка за първата среща от Мондиал 2018, се завърна на Земята от открития космос с екип от трима астронавти на космическия кораб „Съюз МС-07“, след като прекара два месеца на Международната космическа станция.

Ако преди време сте напуснали очертанията на футболното игрище, сега е моментът да се върнете в играта и да спечелите тази висока топка.

Създайте най-доброто голово положение и атакувайте гол-линията на MOTOPOINT преди всички.

Коментари

коментари

Оставете коментар

142 0

*