X

Зарадвай близък за Свети Валентин

11 февруари 2019 | Сердика Център

 

Какво е Свети Валентин, без подарък за любимите ни хора? Ние откриваме любовта навсякъде около нас, в лицето на близки, скъпи приятели и разбира се нашата половинка. Въпреки че това е празникът на влюбените, ние смятаме, че имаш чудесен повод на този ден да направиш мил жест и към най-близките си.

Избери подарък според предпочитанията и интересите на човека, към когото е адресиран. Отдели време и помисли какво точно би казало „познавам те“ и „те обичам“. Именно тези малки неща, правят подаръците толкова специални и уникални. Хубавото на Св. Валентин е, че някак си този ден те кара да развихриш въображението си и дори с най-малките жестове да покажеш истински силната си обич.

Тъй като ние сме добри в избора на подаръци, решихме да те улесним с няколко идеи.

Бижу

Красивото бижу е прекрасен избор за този празник. Всяка една дама би се зарадвала на ново бижу. Спомни си какво си беше харесала половинката ти по време на последната ви разходка из мола, ако не – винаги можеш да вземеш нещо от специалните колекции на марките по повод Свети Валентин.

Pandora

Valentin

Swarovski

Часовник

Часовникът е друг универсален избор за подарък. Един стилен часовник би зарадвал всекиго. Независимо дали е мъж или жена, това е чудесен избор за подарък, който определено ще накара човека отсреща да се усмихне и да се почувства обичан.

Watch Boutique

Watch Boutique

Watch Boutique

Бельо

С избора на бельо за твоята половинка няма да сбъркаш, тъй като той е толкова личен и строго индивидуален. Това показва, че познаваш човека до теб изключително добре и си способен да го зарадваш с нещо толкова нежно и красиво.

Lisca

Palmers

Triumph

 

Разбира се, както обещахме, подготвили сме ти и няколко универсални идеи, които могат да зарадват всеки твой близък.

Вино

Хубавото вино е добро допълнение към подаръка ти за Свети Валентин. Дори и за тези, които не празнуват в този ден. При избора на вино също трябва да познаваш човека отсреща много добре. Това си е едно истинско предизвикателство да оцелиш вкусът, който твоят близък наистина обожава.

Vinello

Vinello

Бонбони

Едно от най-красивите неща, които можеш да откриеш по магазините за Свети Валентин са бонбоните, които са приготвени специално за празника. Под формата на сърце, с мили надписи и красиви опаковки. Тук вече каквото и да избереш, със сигурност ще зарадваш някой.

Jeff de Bruges

Jeff de Bruges

 

Цветя

Цветята често придружават всички подаръци, така че само споделяме с теб какво може да зарадва някой твой близък или половинката ти – красиви букети, декорации със сърчица, цветя във формата на сърце или пък дори само една червена роза. И не забравяй да добавиш и идеята на целия празник – твоята Валентинка към любимия човек.

Обича ме, не ме обича

Обича ме, не ме обича

Обича ме, не ме обича

Въпрос на любов

Между 9-и и 14-и февруари стрелите на любовта ще полетят в Сердика Център.

Ела с човек, когото много обичаш, като това може да е твое гадже, скъп приятел или твой роднина. Заповядайте всеки ден между 15:00 и 19:00 часа на Голямата ротонда, ниво -1.

Скрити от очите на любимия, вие ще трябва да отговорите на 10 въпроса, които ще покажат колко добре се познавате.

Дали ще се справите? Само любовта ще покаже.

На Свети Валентин ще изтеглим една от участвалите двойки, която ще спечели 400 лв. под формата на ваучери за пазаруване в Сердика Център.

Очакваме те!

Коментари

коментари

Оставете коментар

64 0

*