X

Намери съкровищата в януарските ни намаления

18 януари 2019 | Сердика Център

Януари започна с големи примамливи намаления. Както обикновено в края на всеки сезон, можеш да се насладиш на любимите си колекции на половин цена. А какво по-хубаво от това?! Освен всичките тези изкушаващи предложения, ние започнахме месеца с много интересна кампания. През новата година ще ти покажем магията на всяка професионална фотосесия и всички магьосници, които стоят зад нея. А сега, ти предлагаме да намериш съкровищата, които те очакват в нашите магазини на големи намаления. Имаш възможност да спечелиш ваучер на стойност 600 лв. и да получиш професионална помощ от един от нашите магьосници – Кристиан Пижов.

Пазарувай в Сердика Център в периода 07.01-27.01.2019г.
Представи една или няколко касови бележки от един ден на обща стойност над 100лв на Бюро Информация (ниво 0) и попълни талон за участие.
Всеки клиент може да участва с неограничен брой талони, като за всеки похарчени 100лв участникът получава един талон.
Един от всички участвали ще спечели ваучер на стойност 600 лв., както и професионалната помощ на модния магьосник – стилиста Кристиян Пижов, който ще асистира, съветва и ще предоставя безценното си мнение.
Наградата ще бъде изтеглена на 29.01.2019г., а победителят ще направи шопинг тура си в предварително определен ден през февруари.

А ето и някои наистина неустоими предложения.

В Calvin Klein те очакват намаления до -40% на всичко в магазина. Също така можеш да се сдобиеш с рокля от зимната колекция на – 50%.

В Marella можеш да се стоплиш с ново яке или палто с -30% намаление, а всички останали неща от зимата колекция са на -50%.

Ако имаш нужда от нова чанта, подари си една Furla, там намаленията започват от -30% и стигат до -50%. Определено си заслужава да им хвърлиш един поглед. Хубавата чанта си е добра инвестиция.

Същото се отнася и за обувките. Всеки има нужда от нови обувки. В Humanic те очакват големи намалия до -50%.

Продължаваме със стилните предложения от BSB и -50% на цялата им зимна колекция.

Ако предпочиташ по-градски стил с интересни принтове и необичайни комбинации, значи трябва да се отбиеш до Scotch & Soda, там намаленията са също до -50%.

Или имаш нужда от нова спортна екипировка за следващото пътуване – Napapijri е твоето място с -30% намаление.

А при аксесоарите, може да откриеш страхотни предложения на избрани модели часовници Balmain в Giulian.

Също така можеш да откриеш нещо свежо за предстоящия сезон – рокля на цветя например! В Max&Co намаленията също са до -50%.

Всички тези предложения и още много те очакват до края на месеца в Сердика Център. Не забравяй, че плюс всички тези невероятни намаления, можеш да спечелиш и шопинг тур с Кристиан Пижов. Очакваме те!

 

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

72 0

*