X

Подаръци за малчуганите

22 февруари 2019 | Сердика Център

 

В днешното забързано ежедневие изборът на подарък става все по-труден. В повечето случаи, защото не знаеш от какво би имал нужда човекът отсреща или пък често стигаш до извода, че той си има всичко. Истината е, че всеки се радва на подаръци, особено ако са избрани със старание и любов.

При нас в Сердика Център можеш да откриеш всичко, от което имаш нужда. Все пак решихме да направим изборът ти още по-лесен. Ако си поканен/а някъде в последния момент или пък трябва да отидеш на детско парти на познати, кръщене и всякакъв друг повод, имаме чудесно решение – ваучер за паразуване в Сердика Център. А най-хубавото е, че вече можеш да го поръчаш и онлайн ТУК. Не е нужно да идваш чак до мола, желаният от теб ваучер ще пристигне до няколко дни при теб.

Днес ще обърнем повече внимание на малчуганите, защото в последните години стана много популярно да се правят големи детски партита за всякакви празници – рожден ден, имен ден, кръщене и др.

Често се чудим какво да вземем на децата, защото те наистина растат много бързо и ако не сме ежедневно с тях, рядко можем да уцелим правилния размер, или пък техните интереси към момента. За това е от изключително значение да се подходи с внимание към избора на подарък. Но пък защо да губим излишно време, когато родителите им най-добре знаят от какво имат нужда и те сами могат да го вземат с ваучера, който сте им подарили от Сердика Център.

Ето и някои от нови неща, които ще открият в нашите магазини.

 

Точици, ет. -1

Точици, ет. -1

1001 пантофки, ет. 0

1001 пантофки, ет.0

Carnival Kids, ет. -1

Колев и Колев, ет. -1

Amigo, ет. 1

Тези и още много предложения очакват всички родители и малчугани в Сердика Център. Така че следващият път, когато имаш покана за детско парти, не се чуди, а се довери на нашите предложения или пък направо вземи ваучер за пазаруване.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

68 0

*