X

Delirium Exclusive Beauty Boutique

8 март 2019 | Сердика Център

Осмеляваш ли се да се отдадеш на Delirium днес?!

Подготвили сме ти една чудесна новина, а именно отварянето на новия луксозен бутик в Сердика Център –  Delirium Exclusive Beauty Boutique. Единствено по рода си място, което ти предлага едни от най-престижните козметични марки в света, както и уникална концепция задоволяваща всички сетива.

 

 

Воден от желанието за автентичност, DELIRIUM предлага ексклузивно световните топ козметични брандове – La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Prada, Bobbi Brown, ByKilian, Confidential by Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo Exclusives и много други, заедно с класическите високотехнологични марки като La Prairie и Estee Lauder в една луксозна обстановка, която провокира всички сетива.

Неговата мисия е да те отведе извън пределите на обикновеното пазаруване. Ще получиш едно цялостно изживяване още влизайки в луксозната обстановка на бутика.  Хостесите на DELIRIUM са висококвалифицирани в предоставянето на луксозни услуги, превръщайки обслужването на клиентите в преживяване.

 

Посещавайки магазина, ти можеш да се възползваш от индивидуална консултация с най- добрите марки за грижа за кожата, да се насладиш на експертен урок по грим или на индивидуален подбор на персонализирана колекция от аромати според твоята личност, усещане и вкус.

Каквото и да избереш, DELIRIUM разполага с най-новите тенденции в света на грижата за кожата, грима и парфюмерията! Изисканият интериорен дизайн предлага единствено по рода си взаимодействие с продуктите и индивидуалността на всеки бранд. Луксозните материали, комбинирани със съвременен дизайн, създават усещане за уют и релакс, провокиращо всички сетива.

 Очакваме те, за да се потопим заедно в лукса на новия ни магазин Delirium, етаж 1. 

Коментари

коментари

Оставете коментар

142 0

*