X

Re:Birth

23 април 2019 | Сердика Център

 

Пролетта е сезонът, който ни дава толкова много обещания, за ново начало, за слънце, за лято… Природата се възражда за пореден път, а хората сякаш сме слепи и глухи за основното й послание – непрестанното движение и промяна.

Дигиталната революция промени представите ни за норми, които сме приемали за даденост десетилетия. Безпрецедентната демократичност, която дигитализацията донесе на модата и индустрията за красота, промени установените стандарти. Модата всъщност е за всички и вече нямат значение понятия като възраст, пол, раса, размер.  Метаморфозите вече не са абстракция, а чиста необходимост. Вече нямаме време да правим планове, имаме време само да живеем осъзнато със себе си, сега, точно в този момент.

 

Метаморфози

Моделите са музите на модната индустрия: на дизайнтерите, на фотографите, на стилистите.. Когато са на работа те безропотно търпят всякакви метаморфози и много често от невинни какавиди, се превръщат в пищни пеперуди.

Връхна точка – излез от зоната си на комфорт с дръзки комбинации и много цвят

Кастинг  – красотата е у всеки и за всеки, а модата – инструмент да извадим индивидуалността наяве, в противовес с популярното схващане, че тя носи диктат, на който да се подчиняваме.

 

 

Хабитат – живей тук и сега

 

Свикваме да живеем с промяната и забързаното ежедневие. Да се променяш, казват, е признак на интелигентност. Стереотипите са недалновидни в днешния свят. Единственият ни шанс да преминем леко през всичко това е да знаем ясно кои сме, да се научим да се харесваме каквито сме, да работим над себе си. А може би най-трудното е днешно време, е именно това – да си спокоен със себе си, да имаш здравословно самочувствие и да приемаш метаморфозите, които сценария на живота ти поднася с детски ентусиазъм.

Научи повече за модните метаморфози през пролетта в списанието ни TheSeason Re:Birth. Ще го откриеш в Сердика Център.

Очакваме те! Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

99 0

*