X

Къде да съхраняваме всички тези гримове?

14 декември 2016 | CHARISMA
гримове

Чантички за гримове от Carpisa

Всяка жена рано или късно опира до проблема – къде да прибера всичките си гримове. Случвало ли ти се е да трябва да ровиш из чантата си, за да намериш точно гланца, който търсиш, или сенките, или молива за очи, или спиралата или…Не е лесно.

Чантичката за грим е нещо, което винаги ще ти е от полза, дори и да не си се замисляла, че ти трябва. Но ето тук опираме до нова дилема – ами каква чантичка да си взема? Избори, избори, толкова много избори.
Тук сме ти подготвили нашия топ 3 чанти за гримове, които можеш да откриеш в магазина на Carpisa в Сердика Център и които ще направят всичко толкова, ама толкова по-лесно.

Чантичка за гримове номер едно – Samara

Тя е малка и лесно преносима, перфектно се събира във всяка дамска чанта. Затваря се с цип и има сваляща се презрамка. Перфектна за организиране на твоите гримове. Има я и в четири различни цвята – така не е нужно да се ограничаваш.

гримове

Чантичка за гримове номер две – малък сладък несесер

Няма много, което да кажем тук. Доста класически модел – наличен в пет разнообразни цвята, така че отново ще се отличаваш, когато я изкараш пред приятелките си в бара, кафето или където още се наложи.

гримове

Несесер за гримове номер три – SAFIRA PARURE

Последното ни предложение включва не е една, а цели две чантички. Хайде сега, нека си признаем, всички обичаме добрата сделка. Тези несесери са в два цвята – светъл и тъмен, също така и са страхотно лъскави и грабващи окото. И двата са с цип, и двата са от лъскава материя с 3D ефект и двата имат вълнист профил – и двата можете да носите под ръка, в чантата или в куфара. А, и споменахме ли, че са два?

гримове

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

914 0

*