X

GRAZIA CHIC DAYS – CHIC екипът

5 април 2017 | CHARISMA

Имаме удоволствието да ти представим екипа, който се грижи за прекрасните дами, които се превръщат корици на Grazia по време на нашите CHIC DAYS уикенди този април.

Ирена Алексова, фризьор

ТЯ Е… Ирена Алексова, водещ преподавател в Академия Stephan, посланик на марката и собственик на салон, част от международната фризьорска верига. Има над 25 годишен опит във фризьорството, част е от артистичния екип на Stephan за България и участва активно в творческите проекти на марката – ежегодното haute coiffure шоу, авторски колекции, модни сесии и други.
ПРОЛЕТТА СЕ НОСИ в каре с усещане за небрежна стилизация, лекота и виталност на косата и смели цветове с много нюанси и светлина в дължините. Залагам на различни техники за оцветяване за постигане на повече индивидуалност. Създават се с въображение нови думи като blorange (от blond и orange) и смело преобразяваме русата гама като добавяме нежно розово за разкош, но не забравяме за натуралните коси с богати, наситени цветове с усещане за вкусен шоколад и карамел.
ПРИЧЕСКАТА Е „bob, рок и шик!“ – винаги въпрос на скандално добро предложение и изпълнение. В Stephan вярваме, че косата е най-голямият моден аксесоар.
#ChicDays представя прави коси; път, разделен точно в средата или изнесен смело встрани. Добавяме плитки и опашки в различни интерпретации.

Августина Маркова – Тути, стилист

ТЯ Е… стилист, който очарова с чистия си позитивизъм и огромния си творчески ентусиазъм. Към стайлинг се обръща като на шега – преди години започва да прави шопинг страници в Грация, които лека-полека се превръщат във модни фотосесии, колаборации с други списания и още по-големи ангажименти.
ПРОЛЕТТА СЕ НОСИ с аромата на пъстри цветове, 50 нюанса блясък, настроение и усмивки Стилът е въпрос на вътрешно усещане.
#ChicDays е незабравимо модно приключение, което ще те презареди с много положителни емоции.

 

Розалия Екова, гримьор

ТЯ Е… посланик на красотата. Гримьор-консултант на бранд с повече от 100 годишна история – Max Factor. Обожава да твори красота чрез изкуството на грима. Завършила медицинска козметика в Медицински университет-София, а с грим изкуство се занимава повече от седем години.
ПРОЛЕТТА СЕ НОСИ в цвят…Greenery – естественият цвят на природата, символ на новото начало.
Гримът е въпрос на… стил и емоция
#ChicDays… забавен начин да бъдеш по-забавна и стилна версия на себе си

Десислава Банова, стилист

ТЯ Е… момиче с късмет. Работи това, което харесва и харесва това, което работи – облича хора! Подвизава се из различни тв форамти, страници на списания и шопинг центрове 🙂
ПРОЛЕТТА СЕ НОСИ в нюанси на пастелните цветове на цъфналите дръвчета, яркото жълто на нарцисите в комбинация със слънчеви отблясъци и добро настроение.
Стилът е въпрос на себеизразяване, а отговорът се крие в малките модни щрихи.
#ChicDays =  малък празник за всяко момиче!

Георги Казаков, фотограф

ТОЙ Е… моден и рекламен фотограф, започнал като чирак в СергеевСтудио през 2005 година. Обича да запечатва емоцията на хората, а хората говорят за него, че е позитивен, харизматичен и винаги с различен поглед над нещата.
ПРОЛЕТТА СЕ НОСИ с тесни дънки, цветна тениска и пролетно кожено яке със запретнати ръкави.
Стилът е въпрос на… лично изразяване на себе си.
#ChicDays… Всеки може да бъде звезда.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

617 0

*