X

Разхождащи се животни по дрехите и аксесоарите през есента

21 септември 2017 | CHIC

by Mimi’s Fashion Moments

Малко са жените, които могат да устоят на анималистичните принтове, заливащи пазара тази есен. Класическите животински принтове се завръщат с пълна сила, като към тях са добавени ярки цветове, интересни тъкани и много апликации и бродерии. Колекциите на много модни марки изобилстват от всякакви животинки и животински препратки. От домашни любимци до животни от джунглата и гората. Всички в различни форми и цветове. Но към моделите със стилизирани апликации или бродерии на котки – никой не може да остане равнодушен. Есенното предложение за капсулна колекция на тема „Котки“ на Weekend Max Mara е прекрасен пример за подчертаване на многообразието на женската природа. Тази колекция е представена като красива ода за любимите котки.

Тайнствено и гъвкаво, това изискано и елегантно животно е красиво проявление за лукса на времето. Точно поради този факт това фино животно е било обект на женско възхищение поколения наред. Колекцията „Chatmise“ е представена от седем артикула в красиви проявления на няколко цвята – бял, син и бордо. Дълбочината на текстурата е определяща за есенно-зимния сезон, затова моделите са изработени от качествен памучен поплин, с контрастиращи бродерии и нежни апликации, които носят красивата чувственост и романтично изпълнение на тази изящна линия. Игрива, мързелива и благородна котката допринася за усещането на перфектния „Уикенд на Макс Мара“: релаксиращ, стилен, лежерен и свободен.


Времето на котките настъпи…Затова, избрах да ти представя тенденцията „Животински принтове“ с една много симпатична визия, състояща се от стилна, кокетна, монохромна рокля „подсладена“ с animal декоративни елементи, които да подчертават свободомислието на женската природа, комбинирана с малка чанта – зебра, която закачливо да подчертае духа на градската джунгла, в която живеем. Този тоалет е много практичен за брънч срещи и лежерни събития, дори, ако бъде комбиниран със спортни обувки.


Визия:

Рокля – WEEKEND Max Mara от Week&SHOP MDL

Чанта – FURLA Metropolis

Обувки – Deichmann

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

308 0

*