X

Иконичният анорак Rainforest от Napapijri

16 ноември 2017 | CHIC

Napapijri, чието име означава арктическа окръжност, е световно известна марка за облекло, стартирала своята история в края на 80-те години. Днес тя продължава да получава признание за своето качество, коспомополитен дух и стил. Стил, който по същество е едновременно технически и изискан, насочен към модерното и динамично поколение, което е в постоянно движение, спонтанно и закачливо и все пак изключително внимателно и взискателно в своя избор.

В точно този стил е и един от най-класическите и “иконични” продукти на марката – анорака Rainforest. Година след година той е не просто бестселър, а и една от най-семплите, симпатични и функционални части от екипировката, за които можем да се сетим.

Този класически уиндбрейкър е изработен с иновативни технически платове, за да гарантира, че кройката му не може да бъде сравнена с нищо друго. Rainforest ще ви позволи да останете и сухи, и в максимален топлинен комфорт през студените, ветровити и дъждовни дни.

Уиндбрейкърът може да бъде мигновено разпознат по своят джоб тип кенгуру. Регулируемата качулка и еластичните краища позволяват пълна защита независимо от условията, в които се намирате, докато многофункционалните джобове гарантират безопасността на вашите ценности.


Rainforest се предлага в различни цветове и модели, специално разработени за мъже или жени.

Не се притеснявайте да носите това яке поне докато температурите не паднат драстично под нулата – ватираната подплата прави Rainforest едновременно лек, но и удивително топъл.

Коментари

коментари

Оставете коментар

765 0

*