X

TOMMYNOW „ROCKCIRCUS“

20 септември 2017 | CHIC

by Mimi’s Fashion Moments

Дизайнерът Томи Хилфигър закри седмицата на модата в Лондон на 19-ти септември със своето шоу TOMMYNOW „ROCKCIRCUS“, което за първи път се състоя извън Съединените щати.

Колекцията, която представи дизайнерът е вдъхновена и повлияна от рок и грънч епохата през 90-те, когато се заражда „preppy“ стила – взаимстван от визиите и униформите на ученици и колежани в най-добрите американски училища и университети. Сред тях са полите на мажоретките, якетата тип бомбър, кожени обувки носени с високи над коляното чорапи, тениска с жилетка, както и вълнени шапки, които напомнят за турнетата на рок бандите през 80-те. Представяйки се на британска територия, Хилфигър представи по забележителен начин серия модели от тартан в класическите цветове за бранда, някои актуализирани със синя звезда. Материите, избрани от дизайнера за тази колекция са луксозно кадифе, кожи с много блясък, деним, коприна, вълна и бархет.Модната капсулна линия „TommyXGigi“ за сезон есен/зима 2017 е третата колекция, която бе представена от Томи Хилфигер в сътрудничество с международния супермодел и посланик на марката Джиджи Хадид. Колекцията TommyXGigi есен 2017 представя бунтарския дух и женствеността като едно цяло. Емблематичният стил на рокендрола е красиво застъпен в моделите от линията, комбиниращ модерния почерк на Джиджи с любовта на Томи към рокендрола.


От 20-ти септември в магазина на Tommy Hilfiger ще може да намерите избрани артикули от новата колекция. Заповядайте, за да им се насладите на живо в Сердика Център.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

196 0

*